В Испания няма политически затворници, има политици затворници. Това заяви

...
В Испания няма политически затворници, има политици затворници. Това заяви
Коментари Харесай

Испания към Русия: Ние сме сред 23-те пълни демокрации в света, а вие сте на 126-о място

В Испания няма политически пандизчии, има политици пандизчии. Това съобщи испанският министър на външните работи Аранча Гонсалес Лая в отговор на съветския си сътрудник, който съпостави обстановката на опозиционера Алексей Навални с тази на каталунските водачи за самостоятелност.

В изказване пред Националното радио на Испания Гонсалес Лая пожела на Навални "да може да води умерено акцията си по този начин, както водачите за самостоятелност в Испания, които излежават присъдите си ".

В Испания всички жители имат обезпечени права и свободи, увери външният министър и окачестви сравнението с Русия е "отвратително ".

В петък висшият представител на Европейския съюз за външните работи Жозеп Борел прикани Алексей Навални да бъде освободен и изиска независимо следствие на неговото отравяне на срещата си със. Заради обстоятелството, че Борел е испанец, Лавров съпостави обстановката на Навални с тази на каталунските водачи за самостоятелност в Испания, които съгласно него "са в пандиза за образуване на референдум - решение, което испанското правораздаване не е отменило, макар че съдилищата в Германия и Белгия са се произнесли против него ".

Според Лавров Испания е защитила своята правосъдна система и в този момент Русия желае същата взаимност от Запада. От своя страна Аранча Гонсалес Лая посочи, че Испания е една от 23-те цялостни демокрации в света, до момента в който Русия е класирана на 126-о място от 167 страни, осведоми БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР