В ирландския Триъгълник на изчезналите, 8 жени изчезват без следа

...
В ирландския Триъгълник на изчезналите, 8 жени изчезват без следа
Коментари Харесай

Ирландският Триъгълник на изчезналите – 8 жени изчезват без следа

В ирландския Триъгълник на изчезналите, 8 дами изчезват без диря …В Източна Ирландия, в провинция Ленстър (Leinster), има област, която през 90-те години на предишния век са нарекли „ Триъгълник на изгубванията “. Там, в продължение на няколко години, 8 дами изчезват без диря.Жените са на друга възраст. От тийнейджърки до 40-годишни и разнообразни на тип. Всички те изчезват без диря и не е имало улики за търсене на техния палач или убийци (HiddenTruth.site).Първaта от тях, била 26-годишната Ани Маккарик, която пристигнала при фамилията си в Дъблин от Ню Йорк. Последно е била забелязана на 26 март 1993 година, в пъба Гленкален. Видели са я там с чужд мъж. Търсенето на Ани траяло половин година, само че без резултат.

 1 - Ирландският Триъгълник на изчезналите - 8 дами изчезват без диря
На 25 юли 1993 година, Ева Бренан, на 39 година, от Ратгар, предградие на Дъблин, изчезва. Тя обядва със фамилията си. След това излиза от къщата в извънредно депресивно въодушевление, с цел да отиде в жилището си. Но, тя в никакъв случай не стига до жилището си.На 3 януари 1994 година, 22-годишната Имелда Кийнан от Уотърфорд изчезва. Тя има трима братя. Първо гостувала на единия си брат в град Коув, а по-късно отишла при другите си двама братя в град Уотърфорд. Последния път, когато някой я е виждал е, когато тя пресичала пътя на кръстовище в Уотърфорд.
На 9 ноември 1995 година, изчезва 21-годишната Жозефина „ Джо Джо “ Дулард, която пътувала от Дъблин до Килкени. Един от очевидците я видял в телефонна кабина край пътя и по-късно следата изчезва.На 23 август 1996 година, 25-годишната Фиона Пендер от Тъламор, напуща жилището на своя другар Джон и в никакъв случай повече не е забелязана. Фиона е бременна в 7-мия месец и тя е единствената от 8 дами, чиято евентуална диря може да бъде открита след години.През 2008 година, по пътеката Slieve Bloom Way в графство Лийш, е открит дървено кръстче с името Фиона Пендер. Тя го носела в деня на изгубването й. Има версия, че тялото на Фиона е заровено някъде наоколо, където е открито кръстчето.Четете още: Мистерията на неразкритото ликвидиране на Глен Шарп и три деца 13 февруари 1997 година, 17-годишната Киара Брин изчезва. Тя изчезнала напряко от вкъщи си в Дъндолк. Около среднощ, майка и щерка си легнали. След към 2 часа, майката станала, с цел да отиде до тоалетната. Забелязала, че стаята на щерка й е празна, а прозорецът бил отворен.8 февруари 1998 година, изчезва 19-годишната Фиона Синот от село Бродуей. На сутринта Фиона споделила на приятеля си Шон, че не се усеща добре и, че би трябвало да се види с доктор. Тя тръгнала, само че в никакъв случай не стигнала до лекаря. Била изчезнала.И най-после, осмата изчезнала жена – 18-годишната Дейдра Джейкъб. Тя изчезва на 28 юли 1998 година, в град Нюбридж. Отивала при родителите си и за финален път била забелязана напълно покрай дома им.

 Паметна плоча в памет на Имелда Кийнан, изчезнала на тази улица
Паметна плоча в памет на Имелда Кийнан, изчезнала на тази улица Тази странна верига от дами, които изчезват, към момента остава невиждан случай в Ирландия. Нито преди, нито след нещо сходно се е случвало тук. И, в случай че някой е изчезвал, тогава са намирали тялото му или други доказателства, показващи какво се е случило с него.Всичките осем дами не са се познавали между тях. Всички са били от разнообразни възрасти, външен тип, изчезнали са на разнообразни места и при разнообразни условия. Ето за какво, най-популярната версия за сериен палач не издържала на рецензията. Жертвите били обединени единствено от цялостната липса на най-малките улики и неоткритите остатъци.Фактът обаче, че всички са изчезнали в границите на няколко години и в един район, демонстрира, че сред тях има нещо общо.Може би, девойките са отвлечени, с цел да ги създадат проститутки? Тази версия може да е подобаваща за младите дами, само че какво се е случило с 39-годишната Ева Бренън? И в случай че девойките са живи, те биха били видяни все от някой. Техните портрети се показвали по всички канали в Ирландия, Англия и в други страни.Ирландската полиция деликатно вършела работата си. Роднините на изчезналите били интервюирани, също техните другари, очевидци, последните, които са вижадли девойките. Подозрителните лица били арестувани и подлагани на дълъг разпит, само че всичко било на вятъра.Един от евентуалните обвинени е мъж, с името Лари Мърфи. Той е излежавал присъда за обезчестяване. Живял е в къщи, които са били покрай домовете на Ани Маккарик, Жозефина Дулард и Дейдра Джейкъб. Въпреки това, няма доказателства против него, а самият Мърфи изрично отхвърля всякакво присъединяване.И до през днешния ден, загадката с изчезналите дами остава неразрешена. Можем единствено да допускаме какво се е случило с тях … и кой или кои, или какво (!) е отговорен за нещастията …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР