В интервю за На кафе Мая Манолова, която спечели награда

...
В интервю за На кафе Мая Манолова, която спечели награда
Коментари Харесай

Току що в „На кафе”: Мая Манолова разкри най-големия си грях през 2018-а

В изявление за „ На кафе ” Мая Манолова, която завоюва премия за най-стилен политик, разкри че не е належащо да си облечен с облекла на международен дизайнер, с цел да изглеждаш добре. Омбудсманът разкри също, че най-големият й грях през тази година е към нейния внук, защото не спазила обещанието си към него да му отделя повече време.

Ето какво съобщи Мая Манолова:

„ Въпрос на отношение и почитание към близките, е да полагаш усърдие да изглеждаш добре.

Признавам си, че нормално приписвам превес на наличието  над формата, смятайки че един хубав разум може да излъчва сексапил, наличие и омагьосване и без да си собственик на тоалети на международни дизайнери.

Важно е да полагаш старания да изглеждаш добре, тъй че да се реализира единение сред форма и наличие.

За поредна година напъните, вниманието и времето ми са ориентирани към работата, която правя. Винаги посрещам Коледните празници с възприятие за виновност, в този момент имам дребен внук, на който бях дала обещание че ще отстранявам повече време, само че по никакъв начин не се получава.

Пожелавам на всички за Коледа да сме 100 % отдадени на работата си, без това да въздейства на отношението и времето към най-близките ни хора, тъй като те го заслужават. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР