В интервю за Монитор“ продуцентът Андрей Арнаудов разкрива в какви

...
В интервю за Монитор“ продуцентът Андрей Арнаудов разкрива в какви
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов: Николета е социален феномен, разделяме се с благодарност, тя ни даде много!

В изявление за „ Монитор “ продуцентът Андрей Арнаудов разкрива в какви връзки са с Николета Лозанова, откакто тя напусна предаването „ Папараци “. Ето какво споделя той и за финансовите наказания при положение, че Лозанова, влезе в конкурентен формат напълно скоро.

" Във всеки контракт има заложен интервал на акомодация и преданост на лицето към медията, в която е работило. Има една ексклузивност, която води до финансови наказания, в случай че бъде нарушена. Иначе с Николета се разделяме с положително възприятие и признателност. Ние й дадохме доста като ефирен екип, а и тя на нас. Това е първото момиче, станало толкоз всеобщо разпознаваемо у нас и такава звезда след старта си в един конкурс за съблазън преди години. Тя е обществен феномен.

С прехвърлянето на Венета Райкова в " Папараци " предаването ще направи огромна крачка напред. Венета няма потребност от показване, тя е измежду най-опитните таблоидни водещи у нас. Тя ще поеме и интервютата, които Кристина Патрашкова правеше по-рано. С нея също работихме отлично две години, предложихме й да остане, само че тя реши, че има потребност от други провокации ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР