В интервю за БНР председателят на ПГ на партия Има

...
В интервю за БНР председателят на ПГ на партия Има
Коментари Харесай

Дончева отрече обвиненията на Тошко Йорданов, че е опитвала да разцепи ИТН: Това са абсолютни бълнувания |

В изявление за БНР ръководителят на ПГ на партия " ИТН " Тошко Йорданов упрекна Татяна Дончева, че е опитвала да разцепи тяхната група с подкупи и обещания.

" Т.Дончева е индивидът, който, когато се говореше, при кой ще е третият мандат, потегли да обикаля част от нашите депутати, да им предлага да напущат парламентарната група, да взимат други с тях, част от лицата на нашата парламентарна група, които да станат министри, обещавайки им министерски кресла и в това число е драскала на едни листчета - половин милион ще ти дам. Човекът, с който е водила диалога от наште, с съответни имена, кого би трябвало да дръпне - Ива Митева, Хиновски, тъй наречените...Тоя човек ще излезе на детектора на лъжата да го удостовери ", съобщи Йорданов в предаването  " Политически НЕкоректно ".

Дончева отхвърли всички изказвания на Йорданов.

" Това са безспорни бълнувания. Аз не съм представляващ обединението, не вземам участие в договарянията, не разпределям местата. Ако някой ви приказва, че разпределям аз места, държавно управление против пари, това значи, че той съди по себе си. Нямам такова схващане за политиката... ", съобщи Татяна Дончева и добави, че ще предприеме " съответни дейности ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР