В интервю за африкански медии президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир

...
В интервю за африкански медии президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир
Коментари Харесай

Зеленски: Путин е фашист, ръцете му са до лактите в кръв

В изявление за африкански медии президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога изрази убеденост, че войната в последна сметка ще завърши с дипломация, само че акцентира, че не е подготвен да договаря с президента на Руската федерация, тъй като " той е фашист ", цитира думите му РБК-Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11194
" Всеки беше подготвен да одобри, че краят на войната би трябвало да бъде с почитание към нашия суверенитет, само че въпреки всичко във формат на дипломация. И тогава отидохме в Буча и открихме всеобщи гробове. Кой е подготвен да приказва с този фанатик? Тогава си казахме, че ще мине време и войната по този начин или другояче ще завърши по дипломатически път, само че ние няма да приказваме с този човек. Съжалявам, само че ръцете му са до лактите в кръв, все му едно ", увери Зеленски.

Президентът на Украйна напомни, че Русия от самото начало декларира, че е подготвена за договаряния, само че в това време войските на Москва завладяват Запорожката атомна електроцентрала и нападат енергийната инфраструктура на Украйна.

" Бяхме отрязани от електричество през зимата. На този континент не е имало блекаут от 100 години. Последният беше при Хитлер. Той (Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През - бел.ред.) прави същото като Хитлер. Начините за завземане Украйна бяха същите като тези на Нацистка Германия. Той направи всичко по същия метод, единствено Киев не завладя ", добави президентът на Украйна, представен от " Фокус ".

Зеленски увери представителите на африканските медии, че в хода на военните дейности в украински градове и села се откриват всеобщи гробове на " измъчвани украинци ". И на този фон постепенно са останали все по-малко страни, които биха желали да убедят Украйна да договаря с Руската федерация.

" Защото все по-малко хора имаха вяра, че той (Путин, - бел.ред.) е президент, и от ден на ден осъзнаваха, че той е просто садист. А в този момент и зърнената договорка. Къде е армията в този кулоар? В него има зърно. Отива ли в Украйна? Не. Зависи ли от това дали ще има апетит във вашите щати? Да. Защо тогава блокира договорката? Той е фашист ", заключи Зеленски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР