В Интернет се обсъждат необичайни изображения на Луната, направени от

...
В Интернет се обсъждат необичайни изображения на Луната, направени от
Коментари Харесай

Много странни снимки на Луната направени от мисията Артемида-1

В Интернет се разискват необикновени изображения на Луната, направени от галактическия транспортен съд Орион, летящ към естествения сателит на Земята като част от програмата Артемида-1.Изображенията са направени на 21 ноември 2022 година от галактическия транспортен съд Орион час преди прелитането му около Луната. Космическият транспортен съд е на разстояние по-малко от 7242 км и се движи със скорост 1218 км/ч.За съпоставяне може да видите фотоси на Луната, направени през 2010 година благодарение на телескопа Celestron 9.25 Schmidt-Cassegrain, камера Canon EOS Rebel T1i и фотографията с камера на борда на галактическия транспортен съд от задачата Аретмида-1 на разстояние по-малко от 7242 км от Луната.

 1 - Много странни фотоси на Луната направени от задачата Артемида-1 (видео)
Изглежда, че тези фотоси са съзнателно преекспонирани, т. е. прекомерно ярки. В тази връзка доста консуматори на мрежата допускат, че „ те “ крият нещо от обществеността.Четете още: Изследовател откри разрушен НЛО на Луната (видео)Интересен колорит е, че по време на прелитането над Луната във видеото (ще го гледате по-долу) естественият сателит на Земята има яйцевидна форма, а не кръгла, както следим от Земята.
Ако рамката е разтеглена, тогава галактическият транспортен съд също би трябвало да е разтегнел, само че това не се следи. Това е в действителност доста необичайно …
Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР