В интернет пространството често могат да бъдат засечени виртуални кръстоски

...
В интернет пространството често могат да бъдат засечени виртуални кръстоски
Коментари Харесай

Какво се получава когато кръстосаш Mitsubishi L200 и Subaru Legacy?

В интернет пространството постоянно могат да бъдат засечени виртуални кръстоски сред разнообразни коли, които нямат нищо общо. В действителния свят, обаче, нещата стоят по малко по друг метод и такива инженерни решения нормално провокират омерзение или възхита. Именно такава кръстоска сред Mitsubishi L200 и Subaru Legacy бе оповестена обществената мрежа Reddit и бързо набра известност.



Кадърът е споделен в групата Shitty_Car_Mods без никакво изложение на това къде се намира колата или пък кой е притежателят ѝ. От регистрационните табели и надписите по постройките можем да предположим, че инженерната мисъл, която е сътворила това транспортно средство идва от Русия, което почтено да си признаем не ни изненадва доста.

Предната част, бронята и раздувките на калниците са взети от Mitsubishi L200, както евентуално и шасито на колата, до момента в който останалата част от купето е споделена със Subaru Legacy четвърта генерация. Не е ясно с какъв мотор е колата, само че не е изключено боксерът да е сменен с дизелов мотор на Mitsubishi, който през годините се е потвърдил като по-безпроблемен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР