В интернет не може да се покрие нищо, ако си

...
В интернет не може да се покрие нищо, ако си
Коментари Харесай

Моника Валериева лъсна в старо видео, в което е напълно гола и интимна с жена

В интернет не може да се покрие нищо, в случай че си известен човек, а и освен. Всеки един от нас оставя цифров отпечатък, който ще се пази много дълго време. Същото важи и за Моника Валериева, чиято кариера започва със съществени порции голота и кавги.

Оказа се, че ние разполагаме с едно остаряло, само че много пиперливо видео, в което взе участие Моника, а компания ѝ прави Галя Димитрова. Кадрите са правени по време на фотосесия за една от мъжките Библии, само че запечатаното не наподобява по никакъв начин почтено, както и сами може да се убедите от видеото горе.

Виж още: Нищо общо с Джулката: Сузанита качи 15 кг., само че никак не им се плаши! Ето защо обаче съжалява 

На фрагментите виждаме една много разкрепостена Моника, която се милва нежно с Галя Димитрова. Мацките се забавляват пред камерата ту с еротично облекло, ту както майка ги е родила.

Днес Валериева несъмнено не показва толкоз разкрепостено държание, името ѝ не се свързва със кавги. Връзката ѝ с Меди е една от обичаните тематики на родните таблоиди, които постоянно ги събират и разделят. Истината е, че нито Меди, нито Моника са коментирали връзката си на този стадий, тъй като двамата заобикалят изявленията и обществени изяви.

Виж още: Обвързан е! Гого от " Игри на волята " с самопризнания за персоналния живот и живота в Саудитска Арабия 

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР