В интернет изтече информация за плановете на Huawei относно следващото

...
В интернет изтече информация за плановете на Huawei относно следващото
Коментари Харесай

Huawei P20, P20 Plus и P20 Pro ще имат тройни камери

В интернет изтече информация за проектите на Huawei по отношение на идващото трио топ модели на компанията. И “три” в действителност е основният детайл от тяхното изложение, защото по всичко проличава, че идните Huawei P20, P20 Plus и P20 Pro ще имат настройка с тройни камери.

От появилите се изображения, която съставляват дизайнерски чертежи, проличава че и трите телефона ще имат по три задни фотосензора, въпреки позиционирани друго. Неофициалната информация е, че въпросната тройна камера ще има резолюция от 40МР и 5х хибридно нарастване – нещо, което на доктрина я прави извънредно добра, въпреки да следва да забележим дали ще може да изпревари останалите високобюджетни камери при смарт телефоните.

Huawei P20 и P20 Plus очевидно ще имат много подобен дизайн със скенер за пръстови отпечатъци начело и тройна камера, позиционирана асиметрично на гърба (хоризонтално при Huawei P20, отвесно при P20 Plus). Доста евентуално е двата модела да се разграничават и по размери.

Колкото до Huawei P20 Pro, той ще бъде още по-голям като скенерът за отпечатъци ще е откъм гърба, тъкмо под центрираната тройна камера.

Накрая, Huawei P20 и P20 Plus ще се зареждат от чипсета Kirin 970 , до момента в който Huawei P20 Pro ще работи с още по-мощния Kirin 975.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР