В Интернет излязоха снимки на ексклузивния седан Lada Vesta Signature,

...
В Интернет излязоха снимки на ексклузивния седан Lada Vesta Signature,
Коментари Харесай

Разкошната Lada, която има президента на АвтоВАЗ

В Интернет излязоха фотоси на извънредния седан Lada Vesta Signature, притежаван от президента на АвтоВАЗ, Никола Мор. Те са от XXI-то съревнование Коледни първенци, оповестени в RCI News и в обществената мрежа " ВКонтакте ".

Автомобилът Lada Vesta Signature, който е по поръчка, се отличава от общоприетия седан с удължено междуосие с 250 мм, който обезпечава в допълнение 200 мм свободно пространство в кабината. Салонът на тази кола е изпълнен с кожен интериор, както и с спомагателни вътрешни детайли, написа autonews.ru.

 Снимка 339995
Източник:

Освен това Lada Vesta Signature се предлага с информативен и развлекателен комплекс с " високи характерности ", спомагателна шумоизолация и разграничени задни отопляеми седалки.

 Снимка 339997
Източник:

Lada Vesta Signature е оборудвана с осъвременен 1,8-литров мотор с мощ от 122 конски сили, с понижено равнище на трептения, смесен с петстепенна роботизирана скоростна кутия. Цената на такава кола е към един милион рубли (около 14 100 евро при курс 71 рубли за едно евро, бел.ред.).

 Производителят на Lada ще има нов началник
Производителят на Lada ще има нов началник

Никола Мор напуща президентския пост в " АвтоВАЗ "

Преди няколко дни бе обявено, че Никола Мор скоро ще бъде заменен от поста началник на съветския производител. Това се дължи на обстоятелството, че сегашният началник на Автомобилния цех на Волга Николас Мор е назначен на по-висока служба във френската компания Renault, която е измежду главните акционери в АвтоВАЗ.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР