Предварителните продажби на обновения Volkswagen кемпер California току-що започнаха. За

...
Предварителните продажби на обновения Volkswagen кемпер California току-що започнаха. За
Коментари Харесай

Новият “Hotel California” може да бъде резервиран

Предварителните продажби на актуализирания Volkswagen кемпер " California " преди малко започнаха. За първи път всички версии на " California " са оборудвани с две плъзгащи се порти - това отваря нова еластичност при къмпингиране и най-много в всекидневието. California може да се поръча в три версии на съоръжение: „ Beach Camper ", „ Coast " и „ Ocean " с утвърждение за кухня и дом на колела. Версиите „ Плаж " и „ Обиколка на плажа " с регистрация на автомобил също ще могат да се конфигурират през юни.

В началото на предварителните продажби задвижването се обезпечава от 2,0-литров турбо дизел (TDI) със 110 кВт/150 к.с. или 2,0-литров турбобензинов мотор (FSI) със 150 кВт/204 к.с., постоянно общоприетоо с автоматизирана трансмисия с двоен съединител (DSG).

Базово в фамилията на California е линията съоръжение Beach с регистрация на автомобил на цена от 62 689 евро - главно е като Multivan с ръчно отварящ се покрив. California Beach предлага шест места (2+2 самостоятелни места на втори и трети ред) и две спални места под покрива, който може да се отваря и затваря ръчно с нов, елементарен за потребление механизъм.

California Beach Tour (от 67 824 евро) е оборудван с въртящи се и регулируеми на височина предни седалки, два сгъваеми стола в задната врата, сгъваема маса, плъзгащи се прозорци в плъзгащите се порти и нов блок за ръководство на кемпера. Освен това има софтуерна кутия в задната част, в която е инсталирана спомагателната батерия на кемпера. California Beach Tour е оборудван с три обособени седалки откъм гърба. Като опция на леглото с балдахин под изскачащия покрив (2054 x 1137 мм) има две спомагателни места за спане.

Петместният California Beach Camper (от 69 472 евро) е оборудван общоприетоо с мини кухня откъм гърба и 230-волтова връзка за зареждане на брега. Задната кухня предлага две чекмеджета - газовата печка и дребна зона за предпазване са интегрирани в горното, а чекмеджето за принадлежности и отделенията за предпазване на съдове са интегрирани в долното. Вляво от кухненския модул е софтуерната кутия, която е оборудвана апропо с 230-волтов контакт и електрическо отключване за опционалния теглич за ремарке.

Четириместният California Coast (от 77 832 евро) е оборудван с две обособени седалки откъм гърба и цялостен кухненски бокс от страната на лидера. Кухнята е изцяло преустроена. Една от разликите по отношение на предшественика е, че кухненският блок с шкафове, мивка и газова готварска печка с един котлон не е публикуван толкоз напред. Това оставя пространство да вземем за пример за влизане и излизане през плъзгащата се врата отляво.

Четириместният California Ocean от (84 359 евро) обичайно е топ моделът в серията кемпери в този клас. Подобно на " Крайбрежието ", той също има изцяло оборудван кухненски бокс. В допълнение, California Ocean е оборудван с голям брой спомагателни общоприети елементи. Те включват елегантната тъкан на седалката " Melange Raven ", направена от рециклиран материал, отопление на седалките на лидера и предния пасажер, спомагателен въздушен радиатор, автоматизиран климатроник ( " Climatronic " ), огромна кутия за предпазване на покрива над багажника и околно осветяване в кухненския блок.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР