В Инстаграм профилите на Лудия репортер и съпругата му се

...
В Инстаграм профилите на Лудия репортер и съпругата му се
Коментари Харесай

Алекс изненада Дани Петканов за рождения му ден с...

В Инстаграм профилите на Лудия кореспондент и брачната половинка му се появи изложба от няколко изображения, разкриваща на почитателите му в обществената мрежа какво тъкмо е получил за рождения си ден от своята половинка. Очевидно Алекс е решила двамата да отпразнуват персоналния празник сами, надалеч от паниката на огромния град, предава life.dir.bg.

Публикация, споделена от (@daniell_petkanov) на Сеп 9, 2020 в 12:13 PDT

За задачата те са се уединили в къща-балон, ситуирана в къмпинг Синева в Згориград, граничещ с живописния парк Врачански балкан. В последно време оборудването с транспарантни стени, наподобяващо иглу, се трансформира в същински шлагер измежду феновете на природата, които все по-често го избират пред елементарните палатки.

Публикация, споделена от (@aleksandra_petkanova) на Сеп 9, 2020 в 11:48 PDT

До всеки един от " балоните " в къмпинга се стига по самостоятелна пътека, което подсигурява спокойствието и уединението на гостите. Прозрачните постройки са известни с това, че обезпечават сигурност и комфорт, без значение от сезона и климатичните условия на открито, които по никакъв метод не пречат на удоволствието от нощувката под звездното небе. За оптималната фамилиарност 3-декаровата зона, в която са ситуирани къщите, е неразрешена за останалите гости на комплекса, а множеството от тях разполагат и с непрозрачна част.

" Събудих се в приказка ", гласи посланието, съпровождащо фрагментите, с които Алекс зарадва феновете си в платформата.

Публикация, споделена от (@aleksandra_petkanova) на Сеп 8, 2020 в 11:46 PDT

На тях тя театралничи пред фотографския обектив без облекла, протекция тялото си с бяла покривка, а зад нея се вижда спираща дъха панорама на зелената растителност, зад която се издигат величествените планински възвишения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР