В Индонезия, 41-годишната собственичка на магазин за хранителни стоки, на

...
В Индонезия, 41-годишната собственичка на магазин за хранителни стоки, на
Коментари Харесай

Младоженци: Майка сватовница хариза 16-г си син на 41-г богата приятелка

В Индонезия, 41-годишната собственичка на магазин за хранителни артикули, на име Мариана, се венча със 16-годишния Кевин, наследник на най-хубавата й другарка.

Тя е с 25 години по-възрастна от своя млад избраник, само че майката на Кевин, която е и сватовница, ги събра, с вярата да помогне на Мариана след нейния несполучлив годеж.

Сватбената гала се състояла на 30-ти юли в Самбас, Индонезия.

Изданието " Mirror " отбелязва, че майката на Кевин подкрепила концепцията сина й да се ожени за Мариана, с желание да й помогне да преодолее депресията след несполучливата си предходна връзка.

Лиза твърди, че момчето било ненадейно от това предложение, само че се съгласило да се запознае с Мариана. Скоро младежът се влюбил в дамата и след два месеца връзка й предложил брак.

Мариана твърди, че макар разликата във възрастта им от 25 години, Кевин се държи като същински възрастен мъж.

Въпреки това, доста консуматори в обществените медии неодобрение за връзката им и искреността на техните усеща и допускат, че момчето може да се е оженило поради материални облаги под напън на майка му. Въпреки това самата двойка и техните близки изрично отхвърлят обвиняванията.

След сватбата младежът декларира, че ще работи в магазина, до момента в който новата му брачна половинка споделя, че макар младостта си, бракът го е направил по-зрял и му се е отразил добре.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: сватба Индонезия момче жена тийнейджър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР