В инаги съм казвал, че от този щаб (Националния оперативен

...
В инаги съм казвал, че от този щаб (Националния оперативен
Коментари Харесай

Мангъров каза защо намаляват случаите на COVID-19

В инаги съм казвал, че от този щаб (Националния действен щаб) няма потребност и че всички тези неща, които щабът говореше, бяха ненужни и създаваха единствено суматоха и боязън. Спокойно можеше да ги няма... Ние не сме се скъсали да се имунизираме, само че все пак случаите понижават... За да се получава това понижаване на случаите, това индиректно, тъй като ние не си дадохме и не си даваме труда да установим - една забележителна част от популацията очевидно се е срещнала с вируса, съобщи доцент Атанас Мангъров в ефира на „ ".

По мотив на абсурда с непозволени трансплантации в болница "Лозенец " той разяснява следното:

"Не съм осведомен с детайлите по случая в болница "Лозенец ", тъй като до преди няколко дни нямаше никаква информация. Проф. Любомир Спасов ми е бил студент и се познавам с него... Мечтата на всеки началник на държавна болница е да се държи като началник на частна болница и противоположното - фантазията на всеки началник на частна болница е да има всички облаги на началник на държана, само че да е частник. Какво е станало тъкмо, аз не мога да разясня, това са неща, които би трябвало да се уточнят. Но с тези търговки сдружения, в които са превърнати нашите лечебни заведения, се основава опция този, който е отпред на едно такова комерсиално сдружение, без значение, че има контролен съвет - този контролен съвет си получава заплатите от тези, които надзирава... Контрол няма и в случай че човек има постоянен тил, може да прави каквото си желае, до момента в който не го заловен ", съобщи Мангъров.

Мангъров направи коментар и по отношение на новината, че няма да участва в листите на АБВ.

"Никога не съм се натискал да бъда политическо лице. Тогава влязох в листите на АБВ, тъй като ме поканиха. Споделяхме сходни визии ", съобщи той.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР