В името на държавата сме готови на всякакви компромиси, но

...
В името на държавата сме готови на всякакви компромиси, но
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В името на държавата сме готови на всякакви компромиси

В името на страната сме подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки, само че това би трябвало да бъде осъзнато и от другите. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

По думите му,  " Продължаваме промяната " употребяват едни и същи похвати, с цел да избегнат въпроса по какъв начин ще се ръководи.

Отричайки опцията за какъвто и да е разговор, даже среща сред контактните групи, няма смисъл да се приказва за първи, втори или трети мандат. Не е почтено да се губи време ние да предлагаме държавно управление на малцинството, което няма да бъде подкрепено. След това втората партия да прави, което, видно, също няма да бъде подкрепено. После да чакаме на трета партия, съобщи Борисов.

Според водача на ГЕРБ, нито партията му, нито Политическа партия могат сами да ръководят.

" Съчетайте младост и мъдрост, пробвайте се. Докажете, че съединението прави силата и че по-умният отстъпва ", прикани някогашният министър председател.

Той беше безапелационен, че диалозите за държавно управление би трябвало да минат през диалог за финансите.

" Моето предложение е да се одобри закон, който да удължи действието на бюджета. Това е единственият избор. Ако отидем на избори, служебното държавно управление би трябвало да има пари. Ако гласуваме нов бюджет, ГЕРБ ще предложи 30% нарастване на пенсиите, щом по този начин ще си играем ", каза още Бойко Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР