В Игри на волята“ освен адреналин и предизвикателства, понякога човек

...
В Игри на волята“ освен адреналин и предизвикателства, понякога човек
Коментари Харесай

Нова любов пламна в Игри на волята

В " Игри на волята “ с изключение на адреналин и провокации, от време на време човек може да срещне любовта. Имаме няколко образеца за това, като някои приключват със женитба и бебе.

Такава примерно е историята на Елия и Валентин, които към този момент отглеждат малко дребосъче, плод на мощните им страсти.

Е, очевидно любовта май е разцъфнала и в последния сезон на риалитито, а двама от участниците намекнаха, че може би са гаджета. Все отново очевидно чакат да излязат публично от шоуто, с цел да разгласят същинските си връзки.

 Става въпрос за Рени и Светлин от синьото племе " Дръзки “. Зрителите към този момент са наясно, че мачото има мераци към инфлуенсърката и бе подготвен да я прави безусловно с цената на присъединяване си в шоуто, с цел да може тя да продължи напред.

Уви, тежката травма, с която Рени влезе в шоуто, не й даде късмет да продължи и тя напусна предаването по лично предпочитание.

Ето какво обаче признава Рено по време на гостуването си в подкаста на " След Игрите “ при Ваня Запрянова.

" Може и да има нещо сред мен и Светлин, може и да няма. Няма да получим отговор на този въпрос в този момент “, споделя Рени.

" Само ще кажа, че Светлин доста го обичам “, прибавя тиктокърката.

Красавицата съзнателно не споделя дали двамата са полетели на крилете на любовта или не, написа " Блиц ". Зрителите мигновено заподозряха следващ опит на инфлуенсърката даспечели още почитатели, трупайки ги на гърба на позитивния воин в риалитито.

А ето и част от мненията:

" Нужно ли е да се поддържа тази евтина конспирация? Кой го интересува? “

" Тази с изключение на за тикток да пляска с ръце и да танцува за нищо друго не става “

" Дано да няма, че горкото момче “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР