В храненето е доста по-сложен процес, отколкото си мислим. Не

...
В храненето е доста по-сложен процес, отколкото си мислим. Не
Коментари Харесай

Здравословни храни, които всъщност са нездравословни

В храненето е много по-сложен развой, в сравнение с си мислим. Не всички здравословни артикули са такива, за каквито ги считаме. Това са артикули, които бихте могли да включите във вашата диета, тъй като смятате че са потребни за вас, само че се случва тъкмо противоположното.

Кои са те?

Шунка

Въпреки че го включват в огромен брой диети, шунката съдържа доста натрий (сол) и брашно. В най-търговските такива наличието му в действителност е по-подобно на това на наденица, в сравнение с парче свински гърди да вземем за пример..

Мюсли питейни заведения

Те са доста богати на всевъзможни субстанции, знаем. И изключително тези, които имат късчета плодове или шоколадови стърготини. Но внимавайте! Тъй като питейните заведения с мюсли нормално имат доста добавени захари и оцветители, тъй че имат този усет и тези текстури, които толкоз ни харесват. Освен това огромна част от мазнините му са наситени. 

Суши

Ако харесвате суши и го ядете заради тази причина - това е отлично, само че в случай че го вършиме тъй като смятате че е здравословно, тогава по-добре изберете друго ядене. В него има доста въглехидрати.

Зърнена закуска

За страдание множеството зърнени храни на пазара не са хранителни. Всъщност рядко се случва една зърнена просвета да съдържа положителни зърнени храни. Почти всички са направени от рафинирани брашна и захар. 

Изотонични питиета

Създаден за хидратиране на спортисти след подготовка, за възобновяване на силата в горещо време или след заболяване. Тези питиета са позиционирани на пазара като здравословни, само че в реалност те съдържат толкоз доста или повече захар, колкото безалкохолните. Така че, в случай че ги приемате като опция на сокове и газирани питиета - в действителност това не е толкоз добра концепция. 

Зеленчуков чипс

Ако отидете в супермаркета и решите да изберете зеленчуков чипс, не забравяйте: те по този начин или другояче се пържат. Освен това те имат доста сол, консерванти и доста оцветители. 

Пакетирани салами

Колкото и да сте решили да купите фино нарязани пуешки гърди без сол, без добавки, леки и без глутен, фактът, че са опаковани, ни споделя доста: че са модифицирани артикули, доста модифицирани. Затова бъдете деликатни, тъй като те нормално съдържат сгъстители, соеви протеини, мляко на прахуляк, добавени захари.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР