В Холивуд разделите са нещо много често срещано, като дори

...
В Холивуд разделите са нещо много често срещано, като дори
Коментари Харесай

Почти три десетилетия са заедно, но и те обявиха, че ще се развеждат

В Холивуд разделите са нещо доста постоянно срещано, като даже няма да е доста пресилено, в случай че кажем, че са всекидневие.

Има обаче няколко двойки, за които множеството хора са сигурни, че не биха се разделили. Такъв образец са 54-годишният Хю Джакман и 67-годишната му брачна половинка Дебора-Лий Джакман. Двамата са женени от цели 27 години, само че и тяхната обич няма да бъде безконечна.

В публично изказване до People двамата оповестиха, че са взели решението да се разделят. " Бяхме благословени да споделим съвсем три десетилетия дружно като брачен партньор и брачна половинка в прелестен, изпълнен с обич брак. "

Към момента двамата не дават точна причина за раздялата си, само че твърдят, че фамилията за тях постоянно е било приоритет. " Това е единственото изказване, което всеки от нас ще направи ", се споделя още в обръщението, написа lifestyle.bg.

Актьорите се срещат през 1995 година на снимачната площадка на австралийския сериал Corelli, когато Дебора е одобрена звезда в Австралия, до момента в който Джакман към момента прохожда в специалността. Хю Джакман и Дебора-Лий се женят през 1996 година, като имат две деца - Оскар (23 г.) и Ейва (18 г.).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР