В Холивуд обичат да се женят, а още повече обичат

...
В Холивуд обичат да се женят, а още повече обичат
Коментари Харесай

От Ева Мендес до Ал Пачино - 11 известни личности, които никога не са се женили

В Холивуд обичат да се женят, а още повече обичат да се развеждат и историята неведнъж продължава да потвърждава тази максима. Звездните раздели са една от най-актуалните тематики в последно време. След като даже бракове от 27 години, като този на Хю Джакман и брачната половинка му Дебора Лий-Фърнис са в положение да се разпаднат, към този момент нищо не може да ни изненада.

Оказва се, че макар многочислените бракове и разводи в света ма известните персони, има доста звезди, които по този начин и не са сключвали брак (макар някои от тях да имат по няколко деца.) Да забележим 11 такива образеца, които сортират от Hola.

Леонардо ди Каприо
 Снимка 620995

Макар и на 48 години, Ди Каприо няма никакво желание да минава под венчилото. Актьорът избира ергенския си живот и за никого не е загадка пристрастието му към млади и красиви дами, за предпочитане модели.
 Мел Гибсън, Били Айлиш, Емилия Кларк - 13 известни персони, които имат доста дълги имена
Известните персони с най-дългите същински имена

Кой в действителност е Насир Бин Олу Дара Джоунс

Ева Мендес
 Снимка 590457

49-годишната актриса е във връзка от 2011 година с Райън Гослинг, с който се срещат по време на фотосите на кино лентата " Мястото оттатък дърветата ". Двамата имат две дъщери, само че бракът не стои на дневен ред в тяхната любовна история.

Чарлийз Терон
 Снимка 586377

Въпреки че Чарлийз Терон по този начин и не се омъжва, тя има някои необятно коментирани връзки, изключително тази с Шон Пен в средата на 2010 година Терон обаче желае да бъде майка и тя основава семейство, като осиновява две деца сама по същото време, когато излиза с Пен.

Хю Грант
 Снимка 586793

На 63 година чаровният артист в никакъв случай не е слагал халка на пръста си. Той има 13-годишна връзка с Елизабет Хърли и е кръстник на детето й. Грант има дете от Тинглан Хонг - жена, с която по думите му, е имал къса спекулация.

Опра Уинфри
 Снимка 627655

Телевизионната водеща в никакъв случай не е била омъжена, само че има връзка със Стедман Греъм от десетилетия. Медийният магнат отбелязва, че са обмисляли да се оженят преди - двамата даже са сгодени при започване на 90-те години, само че избират да бъдат сътрудници, вместо да станат съпрузи.

Уинона Райдър
 Снимка 592666

51-годишната Уинона Райдър в никакъв случай не е била омъжена, само че е сгодена за Джони Деп през 1990 година В предишното тя също по този начин излиза с фронтмена на Soul Asylum Дейв Пирнър, както и с артиста Мат Деймън.

Ал Пачино
 Снимка 620639

Ал Пачино може да има четири деца, като последното се роди преди няколко месеца, само че звездата от " Кръстникът " в никакъв случай не е бил женен. Вероятно няма и да бъде. Освен детето му от Нур Алфала, 83-годишният артист е татко на Джули (33 г.) от Джан Тарант, както и близнаците Оливия и Антон (22 г.) от Бевърли Д`Анджело.
 Снимка 603834

Актрисата излиза с няколко известни и надарени мъже, само че по този начин и не се е омъжила досега. 77-годишната звезда има връзки с Уди Алън, Уорън Бийти и Ал Пачино.

Матю Пери
 Снимка 615524

Матю Пери е половината от една от най-великите телевизионни двойки на всички времена, само че той в никакъв случай не е бил женен отвън кино лентата. Звездата от " Приятели " се среща с дами като Джулия Робъртс, Лизи Каплан и Ясмин Блийт и даже е благоприятен за литературния управител Моли Хървиц за известно време, само че по този начин и не стига до олтара.

Оуен Уилсън
 Снимка 576078

Комедиантът излиза с няколко звезди, в това число Шерил Кроу и Кейт Хъдсън, за която е благоприятен през 2008 година Той има двама синове от разнообразни дами, само че на 54 година продължава да бъде ерген.
 От Уитни Хюстън до Джордж Майкъл - тайните, които 6 известни персони отнесоха в гроба
От Уитни Хюстън до Джордж Майкъл - тайните, които 6 известни персони отнесоха в гроба

Но всичко излезе нескрито след гибелта им

Кайли Миноуг
 Снимка 591435

На 55 година австралийската певица продължава да бъде неомъжена. В края на 80-те години тя излиза с към този момент починалия фронтмен на INXS Майкъл Хъчънс, след което има дълга връзка с артиста Оливие Мартинес сред 2002 и 2007 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР