В хода на проведена специализирана полицейска операция по линия на

...
В хода на проведена специализирана полицейска операция по линия на
Коментари Харесай

Акция антидрога в Пиринско, има задържани

В хода на извършена профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции, от полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград са арестувани четири лица.

При осъществена, на 07.12.2023 година в гр. Банско, инспекция на 33-годишен мъж от гр. Бургас, у същия е открита към 37 грама суха тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис.

В обедните часове на деня в региона на ул. „ Дунав “ в гр. Гоце Делчев, у 19-годишен юноша от с. Копривлен, от полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев е открита електронна цигара, съдържаща течност, реагираща позитивно на канабис.

Около 22:00 часа на 07. 12.2023 година в региона на ул. „ Батак “ в гр. Благоевград, от органите на реда са тествани двама младежи на 17 и 19 години от града, като у 19-годишния е открита електронна цигара, съдържаща течност, която е реагирала позитивно на канабис, а у 17-годишния-цигара, съдържаща суха тревиста маса, реагираща позитивно на канабис.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР