В хода на преговорния процес не бяха подкрепени нашите предложения

...
В хода на преговорния процес не бяха подкрепени нашите предложения
Коментари Харесай

Зелено движение на Владислав Панев няма да подкрепи кабинет с мандат на ГЕРБ

" В хода на преговорния развой не бяха подкрепени нашите оферти за задължения в законодателната стратегия ", стимулират се от " Зелено придвижване ", които разполагат с четири гласа в Народното събрание. Това са Владислав Панев, Васил Тодев, Илина Мутафчиева и Даниела Божинова. 

" Силно сме обезпокоени от цялостното отменяне на Тодор Тагарев като претендент за министър на защитата по време на преговорния развой, отхвърли на ГЕРБ от фиксиране на периоди за промени в службите и правосъдната власт и пълзящата путинизация на българската политика ", споделят от партията.

От " Зелено придвижване " пишат още, че ще поддържат проектокабинет единствено при ясни гаранции за антикорупционна и природозащитна политика.



Мария Габриел, номинирана за министър-председател от най-голямата парламентарно показана политическа мощ ГЕРБ-СДС, върна през вчерашния ден изпълнен мандата на президента Румен Радев. Тя показа и състав на кабинет. От " Продължаваме промяната - Демократична България " обявиха, че съставът на проектокабинета не е бил координиран с тях, а номинирани за министри отхвърлиха да вземат участие в по този начин оферти състав на Министерския съвет.

Днес наподобява, че ледовете могат да бъдат разтопени. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че връщане към диалозите с ПП-ДБ може да има единствено след опрощение от тяхна страна поради обиди към Мария Габриел. Вчера Асен Василев я назова " най-красивото лице на мафията в България ". От обединението на Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов към този момент дадоха поръчки, че също са подготвени да седнат на масата на договарянията още веднъж, въпреки да нямат поддръжката на една от партиите в обединението Демократична България. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР