В хладния и мъглив октомври ни се иска флирт, ново

...
В хладния и мъглив октомври ни се иска флирт, ново
Коментари Харесай

Зодиите, които ще срещнат любовта през октомври (ВИДЕО

В хладния и мъгляв октомври ни се желае флирт, ново запознанство или затвърждаване на остаряла обич, написа каналът във vbox7. Ето и кои ще са късметлиите от зодиака, които ще срещнат любовта през октомври:

Скорпион

Няма да ви е по никакъв начин елементарно от позиция на любовните безредици, които ви предстоят. Няма да знаете по кой път да поемете и ще се чудите кой е верният човек за вас. В момента за вниманието ви се борят двама индивида, които са цялостни противоположности. Послушайте сърцето си , то знае отговора.

Риби

Ще се чувствате по-желани и сексапилни от всеки път. Има нещо във въздуха и към вас и с един избран ще прехвърчат непредвидени искри , които биха могли да прераснат в хубав пожар този месец.

Дева

Вие желаете да си починете малко от любовта и всички усеща и страсти, само че това несъмнено няма да ви се случи през октомври. Всъщност на хоризонта се появява някой, на който не сте дали късмет преди време, само че в този момент наподобява, че нещата са се трансформирали и може би ще го видите в друга светлина .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР