В Харков. Посещението на Марк Рюте, министър-председател на Нидерландия. Заедно

...
В Харков. Посещението на Марк Рюте, министър-председател на Нидерландия. Заедно
Коментари Харесай

Нови изтребители ще бъдат в украинското небе през 2024

" В Харков. Посещението на Марк Рюте, министър-председател на Нидерландия. Заедно посетихме нашите воини - момчетата се възвръщат от раните си. Имах достойнството да им благодаря и да им връча държавни награди. Благодарен съм на всеки доктор, на всички наши медицински служащи, които избавят животи. Това е най-почтената работа. Заедно с Марк посетихме места в Харков, ударени от съветски ракети. Унищожени бяха елементарни жилищни здания, инфраструктурата на града... Важно е да се обезпечи по-голяма сигурност за Харков. Ние работим с всички водачи за подсилване на противовъздушната защита както тук, по този начин и в други градове. Светът има този капацитет и се нуждаем от задоволително обща увереност, с цел да накараме съветския гнет да загуби. ", описа за миналия ден Зеленски.

Днес имаме нов пакет от военна поддръжка за нашите воини от Нидерландия. Страната интензивно ни оказва помощ с Противовъздушна отбрана, с обединението F-16. Тази година нови бойни самолети ще бъдат в нашето небе и ние би трябвало да създадем тази година ефикасна, с цел да се защитим против съветските управляеми бомби, съветските самолети и техните ракети.

 

Подписахме двустранно съглашение за сигурност сред нашите страни - задължения за сигурност, съдействие в региона на сигурността. Това е седмото такова съглашение за сигурност с нашите сътрудници и това е мощно съглашение. Има избран размер на военна поддръжка на година - 2 милиарда евро. Има всички детайлности за взаимната ни работа и в областта на защитата, и в политиката, и в постигането на правдивост. Нидерландия поддържа основаването на специфичен арбитражен съд за съветска експанзия, поддържа нашата работа както в Украйна, по този начин и с сътрудници за изправяне на всички съветски военнопрестъпници пред правораздаването и поддържа усилването на глобите против Русия за войната.

Вече подготвихме дейна интернационална работа за март: ще има повече поддръжка, приготвяме нови съглашения за сигурност, нови съглашения за оръжия за нашите войски. Ключовото е, че Русия би трябвало да губи, а страната ни би трябвало да възвърне сигурността дружно с нашите сътрудници.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР