В Гран При на Япония Алпин записа най-добрия си резултат

...
В Гран При на Япония Алпин записа най-добрия си резултат
Коментари Харесай

Алпин си върна четвъртото място в класирането

В Гран При на Япония Алпин записа най-хубавия си резултат този сезон във Формула 1 – общо 18 точки, обезпечени от 4-ото място на Естебан Окон и 7-ото на Фернандо Алонсо. С тези точки френският отбор изпревари Макларън и си върна 4-ото място в класирането на конструкторите.

„ В тези условия 4-ото място е приказен резултат за нас – съобщи след финала Окон. – Стартът в дъжда и при неприятна видимост беше сложен, по тази причина бях пределно съсредоточен, с цел да не позволи неточност в първите метри от надпреварата. Доволен съм, че успяхме да зарадваме почитателите, които ни поддържат цялостен уикенд. Винаги е забавно, когато можеш да се бориш с Люис Хамилтън, трябваше от самото начало да го проследявам в огледалата за задно виждане. ”

Фернандо Алонсо дефинира надпреварата като „ радостно, само че безредно ” и добави, че отборът е можел да завоюва още повече точки.
 Алонсо приветства Верстапен в клуба на двукратните първенец във Формула 1 Алонсо приветства Верстапен в клуба на двукратните първенец във Формула 1
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР