В град Краснодар, Русия, е убит бившият командир на подводницата

...
В град Краснодар, Русия, е убит бившият командир на подводницата
Коментари Харесай

В Краснодар е убит командир на руска подводница, изстрелвала ракети срещу Украйна

В град Краснодар, Русия, е погубен някогашният пълководец на подводницата " Краснодар " от съветския Черноморски флот – Станислав Ржицки, заяви Гордон.

На 10 юли той е екзекутиран със 7 изстрела от револвер „ Макаров “ по време на утринния си джогинг в Краснодарския парк на културата.

Главното ръководство на разузнаването към Министерството на защитата на Украйна излезе с коментар по случая:

" Около 6:00 ч. той е прострелян със седем изстрела от револвер " Макаров ". В резултат на огнестрелните рани Ржицки е умрял на място. Заради изобилния дъжд паркът е бил необитаем, по тази причина няма очевидци, които биха могли да оповестят елементи или да разпознаят нападателя. "

" Краснодар " е една от шестте подводници от плана " Варшавянка ", влизащи в състава на Черноморския флот на съветската войска. Всяка от тях може до носи до четири крилати ракети " Калибр ".

" Капитан 2-и сан Сергей Ржицки минимум от 2006 година е живял в Севастопол. Известно време е бил пълководец на подводницата " Алроса ". След като " Алроса " е изпратена на рационализация е назначен за пълководец на " Краснодар ". “ – разясняват от пресслужбата на украинското военно разузнаване.

В известието се отбелязва, че от " Краснодар " са осъществявани ракетни обстрели против Украйна.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР