В град Булавайо в Зимбабве се състоя съд над 21-годишната

...
В град Булавайо в Зимбабве се състоя съд над 21-годишната
Коментари Харесай

Разгонени чернокожи девици изнасилиха брутално пастор, на който дължали пари - две го проснали на кревата, третата го яхнала

В град Булавайо в Зимбабве се състоя съд над 21-годишната Сандра Нкубе, 23-годишната Риамихетси Млаузи и 25-годишната Монгива Мпофу. Момичетата са упрекнати в това, че те с неистини са примамили пастора вкъщи си, със мощ са го натикали в леглото и са ги опозорили. Инцидентът е станал на 14 юли вечерта, написа Daily Mail. По данни на изданието, приятелките са дължали на свещеника пари и са го поканили в дома си, сякаш с цел да му ги върнат. Уточнява се, че две от девойките са държали пастора, до момента в който третата се е гаврила с него.

„ Момичетата са принудили пастора да легне на леглото и са го съблекли. Една от тях му седнала на гърдите, другата му държала краката. Третата е правила подтиснически действия”, разясни прокурор Петрос Шоко.

След случилото се пасторът е подал сигнал в полицията. Трите приятелки незабавно били задържани, само че на първото съвещание на съда те обявиха, че не са направили закононарушението.

Съдът реши да ги остави в ареста до 7 август.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР