В голям скандал се забърка новият изпълнителен директор на ЦСКА

...
В голям скандал се забърка новият изпълнителен директор на ЦСКА
Коментари Харесай

Новият шеф на ЦСКА: Без Гришата ставахме като просяците от П...

В огромен скандал се забърка новият изпълнителен шеф на ЦСКА Филип Филипов. Публикация в персоналната страница на Фичо във Facebook безусловно взриви футболната общност с извънредно обидни думи за безконечния противник Левски. " Без Гриша Ганчев ЦСКА щеше да наподобява на просяците от Подуяне ", написа Филипов, очевидно визирайки тежката финансова рецесия при сините.

" Не съм желал никого да обидя. Ще ви кажа какво имах поради. Моето персонално мнение е, че господин Ганчев пое ЦСКА в най-трудния миг в историята на ЦСКА, избави го от банкрут, прави доста неща за клуба, които са забележими за тези пет-шест години. С просяците от „ Герена “ имах поради тъкмо това. Не беше ли Ганчев, нямаше да има ЦСКА. Той е единственият човек, който е помагал ужасно доста освен във футбола, само че и в спорта като цяло. Много международни, европейски и олимпийски първенци са били спонсорирани от него.

След 2014 година, след ръководството на Батков, в Левски отиват единствено служебни президенти, изпратени от Бойко Борисов. Дори самият Васил Божков сподели, че е изпратен по този начин. Да не приказваме за Спас Русев и за други. Това не е единствено мое мнение. Това е мнение и на левскари. Имах тъкмо това поради, че в случай че не беше господин Ганчев, щяхме да сме в същата обстановката, единствено че по-лошо. Защото на нас нямаше кой да ни изпраща служебни спонсори, президенти и притежатели ", съобщи Филипов пред dsport.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР