В годината на Синия воден тигър ще има много благоприятни

...
В годината на Синия воден тигър ще има много благоприятни
Коментари Харесай

Най-лошият ден през 2022 година за всяка зодия

В годината на Синия воден тигър ще има доста удобни дни. Но за всяка зодия ще има и най-малко по един неподходящ ден. И колкото по-спокоен и деликатен е всеки представител на зодиакалния кръг в този ден, толкоз по-малко ще са отрицателните последствия за него.

Овен

Астролозите предлагат на Овните да внимават през есента, а точно на 7 октомври. В този ден Марс е в знака Близнаци. Овенът ще забележи закъснение в живота си, което е допустимо да докара до проблеми и недоразумения.

Телец

За Телеца 15 май ще бъде най-лошият ден през 2022 година В този ден лунното затъмнение ще премине под знака на Скорпион, което ще засегне мощно Телеца. Хората, родени под този знак, може да вземат решение за преустановяване на връзките си.

Близнаци

За Близнаците повече от един ден ще бъде най-лошият през идната година. От август Марс ще премине в техния знак, където ще остане до 23 януари. А това значи, че през цялото това време представителите на тази зодия ще се сблъскват с отрицателни прекарвания. 

Рак

За Раците най-лошият интервал през 2022 година ще бъде първият месец на пролетта – март. Тогава Марс и Плутон ще се срещнат в седми дом в Козирог. За Рака това значи компликации в персоналния живот. Но най-труден за него ще е 3 март.

Лъв

Най-лошият ден за Лъва ще бъде 14 август. Сатурн във Водолей ще намалее, което значи, че този знак ще изпита нервност.

Дева

За Девата 5 май няма да бъде щастлив ден. Астролозите предлагат на този ден представителите на знака да премислят кариерата си.

Везни

За Везните 9 септември ще е сложен поради влизането на Меркурий в техния първи дом. 

Скорпион
Големи ТРУДНОСТИ чакат тези 3 зодии през 2022
Годината на Водния тигър почуква на вратата ни и астролозите стартират да разкриват някои пикантни детайлности и обстановки, които всяка з...
Прочети повече
Скорпионите ще се сблъскат с сложни интервали през цялата година. Но най-трудният ден за тях ще бъде 8 ноември. 

Стрелец

За Стрелците 28 юли ще бъде най-лошият ден. На този ден Юпитер влиза в Овен.

Козирог

За Козирозите сложен ден ще е 4 юни. Те се сблъскат с огромно отчаяние.
4-те зодии, които не се плашат от компликации и не се отхвърлят в никакъв случай
Някои зодии се отличават с по-силен темперамент от останалите. Те не се плашат от компликациите, изправят се пред проблемите и ги отстраняват...
Прочети повече
Водолей

На 4 февруари Водолеят ще изпита отчаяние, отнасящо се до неговите връзки.

Риби

Рибите ще потънат в горест на 28 юли. За тях неподходящият интервал ще продължи дълго. Едва от 23 ноември ще стартират още веднъж да се движат напред.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР