В главните роли зрителите ще видят Китодар Тодоров, Мариан Вълев

...
В главните роли зрителите ще видят Китодар Тодоров, Мариан Вълев
Коментари Харесай

Българският филм Жълт олеандър с тв премиера по бТВ Синема

В основните функции феновете ще видят Китодар Тодоров, Мариан Вълев и Стефани Ивайло

Българският игрален комедиен трилър „ Жълт олеандър “ ще направи телевизионната си премиера тази седмица в ефира на bTV Cinema. Зрителите на филмовия канал на bTV Media Group ще могат да се насладят на елегантната черна комедия в петък вечер (29 март) от 21:00 ч. Историята за изменничество, лакомия, ликвидиране и невъзможна обич на фона на неуместна политическа обстановка в България събира на едно място звезди от ранга на Китодар Тодоров, Мариан Вълев, Стефани Ивайло и Леонид Йовчев.

Перфектният проект на подозрителен български политик за висок пост в Брюксел включва красивата му млада брачна половинка, някогашен италиански министър председател и една загадка среща в остаряла планинска вила. В сметката обаче не влизат появяването на някогашен ухажор и бездиханно тяло, които ще объркат всичко.

Скандалният някогашен министър председател на Италия и водач на партията на европейските либерал-консерватори – Канелони (Лука Габо) – идва в България, с цел да поддържа кандидатурата на локалния политик Бранимир Китов (Китодар Тодоров) за висока позиция в Европейския парламент. Домакинът и доста по-младата му брачна половинка Йоана (Стефани Ивайло) канят госта в тяхната планинска вила, където след бурна нощ с палави завършения, неочакван мъртвец и други компрометиращи условия претендентът за огромната интернационална политика ясно демонстрира, че го интересува само и единствено кариерата му.

Черната комедия „ Жълт Олеандър “ е с политически привкус. Определяна като „ лек за душата “, тя се концентрира върху тематики табу, които се смятат за прекомерно съществени да бъдат разказани в подробност. Именно по тази причина лентата ги показва с неподправено възприятие за комизъм, за да им се надсмее и да ги олекоти.

„ Жълт олеандър “ е петият пълнометражен план на продуцента Николай Мутафчиев. Режисьор е Лъчезар Аврамов, а оператор – Торстен Лиощок. Сценарият е дело на Димитър Стоянович, а музиката е на Асен Вапцаров-Ейс. Участват актьорите: Китодар Тодоров, Мариан Вълев, Стефани Ивайло, Леонид Йовчев, Елени Декидис и други

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР