В Германския футболен съюз са доволни, че Йоахим Льов взе

...
В Германския футболен съюз са доволни, че Йоахим Льов взе
Коментари Харесай

Шефът на ГФС: Проведохме открит разговор с Йоги

В Германския футболен съюз са удовлетворени, че Йоахим Льов взе решение да продължи да води националния отбор и отсега нататък. Селекционерът се нуждаеше от няколко дни за размисъл след фиаското на Мондиала в Русия, само че в последна сметка избра да остане отпред на състава.

“С Йоги организирахме открит диалог, в който засегнахме доста тематики - разяснява президентът на централата Райнхард Гриндел. - Всички сме уверени, че в лицето на Льов имаме ментор, който деликатно ще проучва случилото се и ще предприеме верните стъпки. Щеше да е преждевременно да взимаме извънредно решение незабавно след случилото се. Сега той и Оливер Бирхоф ще имат време да се оправят с проблемите и да сме подготвени за 6 септември, когато срещаме Франция в първия ни мач от Лигата на нациите.”

Споменатият Бирхоф, който е шеф на националните тимове, също поддържа Льов. “Вчера седнахме с него и говорихме обстойно. Усетих, че той е изпълнен с готовност да продължим напред. След 14-годишна работа дружно в този момент би трябвало да стартираме всичко от началото и да променим някои неща”, съобщи някогашният нападател.

Доволен от развиването на нещата е и капитанът на “маншафта” Мануел Нойер. “Щастлив съм, тъй като с Льов ще имаме опция да продължим по дългогодишния ни сполучлив път. Убеден съм, че дружно ще възвърнем силата на тима”, сподели вратарят на Байерн (Мюнхен).

Йоги е в Бундестима от 2004 година, като през първите две години беше помощник на Юрген Клинсман. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 3 кръг, сряда 27 юни  Южна Корея 2:0краен резулат  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР