В Германия се предлага Изследователски център в Кьолн търси 12

...
В Германия се предлага Изследователски център в Кьолн търси 12
Коментари Харесай

С научна цел: В Германия дават 11 000 евро да не ставаш от леглото един месец

В Германия се предлага Изследователски център в Кьолн търси 12 мъже и също толкоз дами за 60-дневно изследване, съобщи БГНЕС.
От тези 60 дни, както оповестява " Феникс мегазин ", 30 дни би трябвало да бъдат прекарани в лежане в леглото, за което те ще получат 11 000 евро. Тези, които одобряват предизвикването, ще би трябвало да лежат непрестанно в продължение на 30 дни, като главата би трябвало да е в състояние малко по-ниско от краката, т.е. с 6 градуса. Останалите 30 дни са - две седмици адаптация и две седмици спомагателни грижи.
 Германия ще удължи рестриктивните мерки в страната до 20 декември Германия ще удължи рестриктивните мерки в страната до 20 декември
Германия ще удължи до 20 декември ограничаващите ограничения, наложени по-рано този месец за закъснение на разпространяването на ковид...
Целта на проучването епри астронавтите. При строгия режим на лежане би трябвало да се симулира въздействието на безтегловното пространство в Космоса.
За да вземат участие в това проучване, участниците би трябвало да дават отговор на избрани условия: те би трябвало да са на възраст сред 24 и 55 години, да имат показател на телесна маса сред 19 и 30 и да са високи сред 1,53 и 1,92 метра. Освен това те би трябвало да бъдат душевен и физически здрави и трудоспособни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР