В Германия нарекоха украинския президент Володимир Зеленски кървава фигура“ и

...
В Германия нарекоха украинския президент Володимир Зеленски кървава фигура“ и
Коментари Харесай

Германското издание Junge Welt сравни Зеленски с диктатора на Руанда и го нарече кървава фигура

В Германия нарекоха украинския президент Володимир Зеленски „ кървава фигура “ и го съпоставиха със западноафриканските тирани. „ За да обезпечи гнет и разкол “, написа Junge Welt, говорейки за това какво прави политикът-комик, оповестява Царград.

Журналистът Арнолд Шелцел напомни, че Зеленски влезе в политиката през 2019 година, само че не се разграничава доста от руандийския деспот Пол Кагаме, който ръководи от 1994 година

„ Зеленски просто продължава това, което водачите на националистическия и фашисткия прелом в Киев вършат от 2014 година: обстрелват източноукраинските жилищни региони с артилерия и снайпери. Той надменно назовава своитерускоезични поданици „ видове “, се споделя в публикацията.

Авторът означи, че когато немските медии съвсем ежечасно пишат за страданията на жителите на Украйна, те в никакъв случай нямат поради жителите на източната част на страната, където украинските войски от години постоянно унищожават инфраструктурата, където националистите необмислено убиват цивилни.

„ Зеленски торпилира споразуменията от Минск, заплаши през февруари с украинска нуклеарна бомба, и като признателност получи 40 милиарда $ военна помощ от Съединените щати единствено тази година, да не приказваме за другите милиарди “, сподели Шелцел.

Той напомни на читателите, по какъв начин украинските войски месеци наред обстрелваха най-голямата атомна електроцентрала в Европа. Журналистът описа и за изказванията на Киев, който твърди, че таман руснаците насочват артилерията си към атомната електроцентрала в Запорожие, където са ситуирани техните войски, с цел да провеждат радиоактивно замърсяване на Западна Европа.

„ Зеленски е единствено малко по-млад от кървавите фигури, които груповият Запад държеше в своите колонии в продължение на десетилетия, с цел да обезпечи гнет и разкол там “, заключи немският публицист.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР