В Германия има така наречените кризисни специалисти, които съветват хората

...
В Германия има така наречените кризисни специалисти, които съветват хората
Коментари Харесай

Специалисти в Германия съветват хората къде да пътуват безопасно

В Германия има по този начин наречените спешни експерти, които поучават хората къде е безвредно да се пътува и къде не, има ли заплаха от някое естествено злополучие, или пък раздорен ли е регионът. На прага на туристическия сезон, когато чакаме той да е изключително мощен, тъй като ограниченията против ковид отпаднаха, пред Народоосвободителна въстаническа армия един от експертите споделя какъв брой безвредно е пътуването, къде, както и защо би трябвало внимаваме.

Цветът върху България е зелен, което значи невисок риск, сочи картата за оценка на риска на експертите в Германия. „ България е сигурна дестинация за пътешестване. Рядко има събития, които водят до заплаха или ограничавания в пътуването. Налице са политическите компликации сега, само че няма високи равнища на престъпност. За нас България е считана за изцяло сигурна туристическа дестинация ”, съобщи Самед Кизгин, началник на отдел Сигурност на пътуванията в A3M Global Monitoring.

Критериите, по които се класифицират страните, са комплекси от естествените фактори до вътрешните процеси като политическа конюнктура, наличност и сигурност при протичане на митинги, терористични групировки на територията на страната и други. Оказва се, че Европа е измежду най-сигурните места за туристите. А на карта с разнообразни цветове можем да забележим и коя страна какъв брой сигурна е. Страните в мрачно зелено са най-сигурни, а тези в мрачно алено - най-опасни.

Златните правила, несъмнено, постоянно да събирате информация авансово. Да проверявате какво се е случило в избраната страна през последните седмици и месеци. Както и какво следва - някакви огромни избори, демонстрации или пък стачки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР