В ГЕРБ спорове около кандидатурата за кмет на София няма,

...
В ГЕРБ спорове около кандидатурата за кмет на София няма,
Коментари Харесай

Фандъкова: ГЕРБ ще има собствена, силна кандидатура за кмет на София

В ГЕРБ разногласия към кандидатурата за кмет на София няма, има разновидности. Със сигурност ще бъде мощна кандидатура. Това разяснява актуалният градоначалник на столицата Йорданка Фандъкова в по NOVA NEWS.

„ ГЕРБ ще има лична, мощна кандидатура, сигурно. Която да може да продължи смяната и развиването на града с качествата си. Има разнообразни разновидности, когато завърши разискването – ще вземем решение и ще го обявим ”, посочи Фандъкова.

Според нея в предизборната акция се изговарят доста приказки, само че реализацията по-късно изисква знания, опит и сила. Именно за това от партията щели да разчитат на нови хора, специалисти в своята област, както и на гражданско присъединяване.

След като изтече мандатът ѝ, Фандъкова отхвърли вероятността да стане министър в ротационното държавно управление „ Денков – Габриел ”. „ Имам месец и половина доста сериозна и тежка работа, с цел да приключа част от плановете и да стартира някои от тях. Искам да оставя в завещание опция работата за града да продължи ”, добави тя.

Фандъкова изясни, че има терзания към бюджета на София, защото политически групи дават поръчки да не поддържат сметката. „ Аргументите са по-скоро условни – няма нищо ново, което да е съществено. Ситуацията е необикновена по това време, когато огромна част от плановете се работят – да не се одобри бюджет на града. Това значи освен блокиране на част от работата, само че и да няма средства за новите групи в детските градини ”, предизвести столичният кмет.

„ Трябва да е ясно едно – този бюджет не е бюджетът на Фандъкова. Ако той не бъде признат, идващият кмет доста мъчно ще завърши годината. Надявам се бюджетът, както и работата за София да не станат заложник на идните избори. Политическите сили, които си вършат тези сметки, ще ги създадат погрешно. Защото хората надали ще оценят тази безнаказаност ”, разяснява още тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР