В ГЕРБ никога не са се водили разговори за коалиция

...
В ГЕРБ никога не са се водили разговори за коалиция
Коментари Харесай

Борисов се закани, че докато е в ГЕРБ, коалиция с БСП няма да има


В ГЕРБ в никакъв случай не са се водили диалози за коалиция с Българска социалистическа партия, нито с Движение за права и свободи. И с цел да спрат спекулациите на Конгреса на ГЕРБ на 26-ти ноември ще се вземе решение да не се прави такава коалиция, до момента в който аз съм ръководител на партията. Това съобщи министър-председателят и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов по време на районната политическа академия на МГЕРБ, която се организира в хасковските Минерални бани, оповестиха от партията.

Той изясни, че Българска социалистическа партия си разчистват сметките между тях като се упрекват, че една част от тях били за коалиция с ГЕРБ.

“Ние не желаеме подобен съюз. Вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия да си откри друго пояснение с кого е”, съобщи Борисов. Той акцентира, че е предложил на втората след ГЕРБ партия да оглави Народното събрание поради стабилността на страната и идното председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Премиерът разяснява, че след изборите е дал опция на Деница Златева да резервира поста си, с цел да бъде страната постоянна, макар че Лиляна Павлова я превъзхожда в пъти като министър. “Не сме желали никой да купуваме. Стана като приказката: ”Ти мен за каква ме мислиш и в случай че ме мислиш за такава какъв брой даваш?”.

Борисов се разгласи изрично срещу езика на омразата, който стартира да се възстановява сред Обединени патриоти и Движение за права и свободи. Той прикани патриотите да си мерят приказките и съобщи, че Движение за права и свободи също би трябвало да демонстрират оптималната приемливост
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР