В ГЕРБ имаме един принцип - да не се месим

...
В ГЕРБ имаме един принцип - да не се месим
Коментари Харесай

Дариткова вярва в стабилността на коалицията

В ГЕРБ имаме един принцип - да не се месим във вътрешните работи на другите партии. Би следвало всички разногласия да решат сами между тях. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова във връзка с последните кавги измежду редиците на Обединените патриоти и изключването на Волен Сидеров и още двама от неговите хора от обединението.

Даниела Дариткова не счита, че е застрашена стабилността на ръководството след отлъчването на " Атака " от Обединени патриоти.

Няма данни за преформатиране и в случай че има проблеми, те да се решат в съдружния съвет, уточни Дариткова.

Тя разчита, че всички партии от обединението са задоволително виновни да се придържат към съдружното съглашение за ръководството, което е към момента факт.

Припомняме, през вчерашния ден 25 юли, партия " Атака " бе изключена от Обединени патриоти. До раздялата се е стигнало поради множеството проблеми в обединяването.

От парламентарната група са изключили Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов, разгласи Искрен Веселинов.

Също през вчерашния ден вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов съобщи, че може да се предоговори общото съглашение или самостоятелни съглашения да решат бъдещето на дребната коалиция. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР