В Европейския парламент в Брюксел започва конференцията за разширяването на

...
В Европейския парламент в Брюксел започва конференцията за разширяването на
Коментари Харесай

Главният прокурор Борислав Сарафов в Брюксел: България е изпълнила критериите за Шенген

В Европейския парламент в Брюксел стартира конференцията за разширението на Шенгенското пространство и основната роля на България за сигурността по границите на Европейски Съюз.

Специално за конференицията дойде основният прокурор на България Борислав Сарафов и непрекъснатият представител на страната ни в Европейски Съюз дипломат Румен Александров.

В първия панел, отдаден на стратегическата гранична позиция на България, ще се включат шефът на Главна дирекция " Гранична полиция “ Антон Златанов и зам. основният прокурор при Върховната касационна прокуратура Мария Павлова. 

Събитието се провежда от евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев, който е зам.-председател на Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи в Екологичен потенциал.

На място са евродепутатите Ангел Джамбазки, Александър, Йорданов, Андрей Новаков и Петър Витанов

Очаква се видео послание на ръководителя на Европейския парламент Роберта Мецола и министъра на вътрешните работи на Испания и представител на Председателството на Европейски Съюз Фернандо Гранде–Марласка Гомес. Специално за конференицията дойде основният прокурор на България Борислав Сарафов и непрекъснатият представител на страната ни в Европейски Съюз дипломат Румен Александров.  

Акцент във втория панел ще бъде обменът на информация за ръководство на границите на Европейски Съюз. За разбор по тематиката са поканени шефът на Главна дирекция " Национална полиция “ Атанас Илков и Оливие Ониди, зам. общоприет шеф на Групово дело " Миграция и вътрешни работи “ на Европейската комисия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР