в ЕвропаWarner Bros Discovery ще пусне своята услуга за стрийминг

...
в ЕвропаWarner Bros Discovery ще пусне своята услуга за стрийминг
Коментари Харесай

Warner Bros Discovery се стреми към глобалния пазар с пускането на Max

в Европа

Warner Bros Discovery ще пусне своята услуга за стрийминг Max в цяла Европа, обединявайки известни телевизионни излъчвания като The White Lotus с филми като Barbie, с цел да провокира водачите на пазара Netflix и Дисни.

Платформата за стрийминг Max, която ще сплоти наличие от Discovery Plus и HBO Max, се преглежда от ръководителите на американския медиен колос като решаваща за стимулиране и нашарване на облагите в международен мащаб.

Компанията остана с огромни задължения от сливането на WarnerMedia и Discovery — възлизащи на почти $44 милиарда — и се нуждае от напредък в стрийминга, с цел да компенсира дълготрайния спад в обичайния си ефирен бизнес в Съединени американски щати.

Компанията прави към четири пети от продажбите си в Съединени американски щати, където пазарът е мощно конкурентен. Ръководителите на WBD виждат този ход като късмет за разширение на нови пазари за консуматори, които или към момента нямат услуга за стрийминг, или които са подготвени да платят повече за конкурентна у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР