В Европа, единствено Франция има щатен Отдел за разследване на

...
В Европа, единствено Франция има щатен Отдел за разследване на
Коментари Харесай

В Европа, единствено Франция има щатен Отдел за разследване на НЛО

В Европа, само Франция има щатен Отдел за следствие на НЛО …Всяка година се оповестяват за хиляди наблюдения на НЛО, само че малко страни влагат пари за следствието им (HiddenTruth.site).Франция е една от тях.Визията на Централата на Френския галактически център (French Space Centre) в Тулуза (Toulouse) като че ли е завръщане към 70-те години на предишния век. Зелените тревни площи минават по необятни булеварди с дълги правоъгълни офис блокове от двете страни.Там работят 1500 души, множеството от които държавни чиновници.Франция има най-голямата Космическа организация в Европа. Резултат от галактическата конкуренция през 60-те години на предишния век и огромната увереност на президента Шарл де Гол (Charles de Gaulle) да резервира Франция самостоятелна от Съединени американски щати, като построи свои лични спътници, ракетни установки и обезпечи елитни галактически проучвания.
Тя е единствената страна в Европа, която поддържа щатен Отдел за неидентифицирани летящи обекти. Преди време, има такива също във Англия и Дания, само че те са закрити преди години, заради съкращения на бюджета.Отделът за НЛО във Франция се състои от четирима чиновници и към дузина доброволци, които посещават местата и проверяват известията за странни наблюдения в небето.Екипът се споделя Гейпан (Geipan). Това е френски акроним за образователна група и информация за неидентифицирани галактически явления.Негов началник е Ксавие Пасот (Xavier Passot).

 Ксавие Пасот
Ксавие ПасотЗаобиколен от десетки книги за НЛО и купища документи, той споделя, че „ задачата му е да бъде допустимо най-прозрачен за странни наблюдения и да наблюдава всяко едно, което екипът му получава “. Той твърди, че в никакъв случай не са прикривали наблюдаване на НЛО.

 Рисунка от файловете във френския Отдел за НЛО
Рисунка от файловете във френския Отдел за НЛОТе разгласяват резултатите си на своя уеб страница, който има 30 000 визити на месец. Екипът получава приблизително по две наблюдения на НЛО дневно. Отделът упорства да се попълни формуляр от 11 страници за всеки един случай. Идеята е да се дават детайлности, в това число фотоси, когато е допустимо, само че също по този начин да се отсеят „ шегаджиите “ и „ губещите време “.Ако някой твърди, че е виждал странни светлини в небето, екипът влиза в профилирана мрежа, с цел да види дали наблюдението е било осъществено по траектория на полет и да наблюдава комерсиалния въздушен трафик със седмици обратно.Екипът има достъп до военни пътеки за полети и е в контакт с военновъздушните сили и ръководителите на полети.Четете още: Най-добрите остарели НЛО фотоси, които са потвърдено истинскиПонякога, в случай че чиновниците са в действителност заинтригувани от фотоси, които са им пратени, или в случай че е имало няколко очевидци на едно и също наблюдаване, те се обаждат в локалната полиция, с цел да схванат дали думите на очевидците могат да се смятат за достоверни.Може даже да беседват със съседи, дали очевидецът не злоупотребява с субстанции или има зависимости, които да повлияят на усещанията му.В един от квадратните офиси се обитават пожълтели архиви от 50-те години на предишния век. Документите съдържат злокобни разкази за странни „ неща “ видени в небето от бойни водачи в рутинни разследващи задачи.

 1 600x300 - В Европа, само Франция има щатен Отдел за следствие на НЛО
Има невероятни фотоси на странни светлини и кръгови форми, уловени от камери. Една, от които е изключително заинтригуваща, снимана от водач, и демонстрира бяла форма като пръстен над Марсилия (Marseille).

 3 1 600x430 - В Европа, само Франция има щатен Отдел за следствие на НЛО
Но, екипът открива, че това не са „ нашественици от Марс “, а отражението на дребна вътрешна светлина в колата.Всъщност, от Отделът настояват, че могат да обяснят съвсем всеки от тези случаи и феномени. И най-често „ виновниците “ са китайски фенери, пуснати през нощта по време на празненства. Разследващите постоянно се обаждат по телефона на локалното кметство, с цел да попитат дали по време на обявено наблюдаване е имало женитба.Балони и хвърчила, летящи в небето, също се бъркат с извънземни кораби, а галактическите парчета и падащите астероиди, излъчващи странни светлини, са по-често срещани, в сравнение с може да си представим.Но, има към 400 наблюдения на НЛО, които френският екип не може да изясни. Единият от случаите, които екипът приема доста съществено е хипотетично кацане на „ летяща паница “ покрай Екс-ан-Прованс (Aix-en-Provence) през 1981 година Тогава намират следи от кацане и има голям брой очевидци.Въпреки многото подправени или обясними известия, Ксавие Пасот и хората му са уверени, че „ там горе има живот … “.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР