В ерата на виртуалната памет всеки може да си припомни

...
В ерата на виртуалната памет всеки може да си припомни
Коментари Харесай

Вижте как Слави, Доган и Илия Павлов се забавляват на купон на Мултигруп през 1996

В ерата на виртуалната памет всеки може да си напомни значими събития от политическия живот на страната ни, стига да има предпочитание за това.
Попаднахме на видео, което демонстрира празненството по случай 45-годишнината на Вежди Рашидов на 14 декември 1996 година По това време България е ръководена от Българска социалистическа партия, а министър-председател на страната е Жан Виденов.
Компанията „ Мултигруп “, отпред с Илия Павлов, празнува празника на Рашидов в ресторант „ България “, а измежду гостите са най-различни хора, оставили по един или различен метод диря в историята на България.
На архивните фрагменти ясно се виждат президентът Желю Желев и неговата брачна половинка Мария, които танцуват хоро за здравето на рожденика, депутатът от Съюз на демократичните сили Венцислав Димитров, Ахмед Доган, както и доста представители на културните среди у нас – починалият режисьор Крикор Азарян, илюзионистът Астор и други.
Любопитното е, че измежду гостите е и Слави Трифонов , който неотдавна разгласи, че стартира работа по политически план. Илия Павлов, Ахмед Доган и техните скъпи посетители се забавляват над обилна софра в години на страшна инфлация.
Само седмица след този „ ваучър “ обаче Виденов ще подаде оставка, а при започване на 1997 година България публично ще навлезе в тежка политическа рецесия.
Гледайте видеото и се замислете – толкоз от дълго време ли са се случили тези неща, че към този момент сме ги не запомнили?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР