В емоционално интервю, минути след като вдигна трофея след победата

...
В емоционално интервю, минути след като вдигна трофея след победата
Коментари Харесай

Григор Димитров благодари на родителите си, на щаба си и на Никол

В прочувствено изявление , минути откакто подвигна трофея след успеха над Давид Гофен финалния шампионат на АТП в Лондон , Григор Димитров благодари на щаба си, на родителите си и на нежната си половинка Никол Шерцингер . Първата ракета на България и нов международен номер 3 не пропусна и почитателите си, които бяха неразделно до него и развяваха трикольора, оповестява

„ Искаше ми се да мога да опиша страстите. Това бяха невероятни две седмици. За мен е чест да съм тук. Това са най-хубавите ми седмици до момента. Поздравления към Давид. Той е необикновен човек “.

„ Благодарности към моя щаб, те са невероятни. Благодарности към мама и баща. И благодаря на моята другарка Никол. Тя не бе в залата, само че играе значима роля. Страхотно бе да съм тук, да печеля. Благодаря и на почитателите за поддръжката, за българските знамена “.

На въпрос какво ще прави идната седмица, дали се вижда на някой плаж, Гришо отговори с усмивка: „ Не знам къде ще съм другата седмица. Искам да се възстановя, само че плажът е добра концепция, приключи Димитров.
 Григор Димитров Guliver/Getty Images

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР