В елегантна бледорозова, 100% копринена риза с флорален принт на

...
В елегантна бледорозова, 100% копринена риза с флорален принт на
Коментари Харесай

Това Долче за $1 145 ли е, министър Ангелкова? - slava.bg

В елегантна бледорозова, 100% копринена риза с флорален принт на бели лилии и панделка за яка се изрече през вчерашния ден от парламентарната естрада министърката на туризма. Николина Ангелкова прикани всички ни да подкрепим българския туризъм, като посетим нашето Черноморие това лято, в допълнение към известието, че хотелите и местата за настаняване в страната отварят. Едновременно с рутинните си задания, министър Ангелкова отдаде и респект към италианската философия за живота La Dolce Vita - евентуално това е посланието, което се пробва да излъчи.

Въпреки че по коприненото създание, с което е облечена госпожа министърката, няма очевидни белези за избрана марка, Dolce & Gabbana почеркът е на процедура необъркваем. Позачудихме се, е ли е допустимо Ангелкова да изживява собствен "Мелания Тръмп миг ", или като Десислава Радева се опира на модели от Жени Живкова и Жана Жекова, заимствани от италианците.

Проучването ни даде резултат и не след дълго към този момент разполагаме с емпирични доказателства за произхода на копринената дреха - моделът е от сбирка Пролет/Лято 2019 на модерно дуото Доменико-Стефано, все още е привършен във всички огромни онлайн ритейлъри, само че откриваме последна численост, освен това на 40-процентово понижение, ТУК. За протокола, цената на изкусната италианска риза е 1 145 $ (приблизително 2 064 лева), а с понижението - Щатски долар 687 или 1 238 лв..

Предполагаме Ангелкова се е сдобила с скъпото фешън владеене предишния сезон, когато сбирка към момента бе настояща и налична на всички места, само че имаме и друга доктрина - защото ползата ни бе мощно възбуден от тази демонстрация на усет от стана на госпожата (не конкретизираме добър или неприятен усет напълно умишлено), потърсихме модела и в България, където, става известно, към момента има налични модели от въпросната пролетно-лятна сбирка. Ако сте мощно повлияни от стиловите способи на Ангелкова, можете да закупите блуза и рокля със същия принт.

Иначе, повода да сме толкоз безапелационни в дизайнерската принадлежност на този по този начин главен детайл от женския дрешник е съвсем незабележимото лого от лявата страна на дрехата.

Доколкото виждаме, госпожа Николина храни особена благосклонност към емблемата на италианската мода, защото по подаващата се ръкохватка на също бледорозовата й чанта, разбираме, че носи класическия модел Miss Sicily, чиято цена се срамим да разясняваме.

За да влезе изцяло в бюджета си, в случай че предположим, че разполага единствено с министерската си заплата от 5 592 лв. (по данни на Mediapool), предлагаме на министър Ангелкова да добави Долче сбирката си с нов бански, който да разхожда цяло лято по българското Черноморие, считано от 24-ти май, както самата тя инструктира.

Още фотоси на министър Англекова в Dolce & Gabbana можете да разглеадте в нашата Галерия!

Източник: viewsofia.com

Снимка: Велко Ангелов

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР