В Екс Фактор накарах баща ми да плаче на всеки

...
В Екс Фактор накарах баща ми да плаче на всеки
Коментари Харесай

Певецът Иван Радуловски: Имах мечта, да снимам с Лорина Камбурова

В " Екс Фактор " накарах татко ми да плаче на всеки концерт и да се гордее с мен



КОЙ Е ТОЙ:

Иван Радуловски е на 33 години и е роден в Русе. От ранна детска възраст свири на пиано, пее в учебния хор и взе участие в няколко учебни пиеси. Възпитаник е на театралната школа по актьорско майсторство в града. След гимназията учи маркетинг, като по време на следването си отпътува за Съединени американски щати, където усъвършенства певческите си умения. През 2014 година е финалист в " Екс Фактор ", където превзема журито и публиката с неповторимия си гений.

- Каква година изпращате, Иван?

- Смело мога да кажа, че съпоставям тази година с линията на живота, която се движи нагоре-надолу, защото претърпях доста спадове и възходи. В професионален проект 2021 беше ударна, тъй като с изключение на с музика се занимавам и с реклама. С моята организация спечелихме два рекламни състезанието, както и фестивала ФАРА за най-атрактивна реклама. В музикален проект издадох новото си парче, имах и няколко участия по сватби. Най-голямата страст, която изпитах, беше, че изпълних дългогодишната си фантазия, а точно да се гмуркам. Много ми хареса този нов свят, който открих под водата. Точно тези мигове съгласно мен са моторът за един създател.

- Завърнахте се с нов музикален шлагер " Не мога да спра ". Каква е повода, въодушеви ли ви някой?

- Аз не съм спирал да пиша текстове на песни, върша го непрекъснато. Просто бях решил известно време да си взема отмора, защото се продуцирам самичък и това лишава малко по-дълго време. Имах потребност да презаредя, с цел да вложа повече сила по-късно.

- След дълъг интервал без никакви нови части очаквахте ли то да добие известност?

- Гледам да се вардя от упования и да върша това, което ми харесва. Определено не чаках да се хареса толкоз на хората и съм същински благополучен от обстоятелството, че трудът ми се прави оценка.

- Станахте прочут на необятната публика след присъединяване си в " Екс Фактор " през 2013 година. Какво е най-важното, което научихте от този формат?

- Истината е, че няколко години преди " Екс Фактор " се бях явил на музикалния формат " Мюзик Айдъл ", само че там не ми се получиха нещата. Може би тъй като бях прекомерно млад и стеснителен. Важното е, че тъкмо там разбрах, че не би трябвало да имам лъжливи упования, както и че имам още какво да изучавам. Така по-късно подготовка и участване в разнообразни мероприятия в Русе събрах нужния житейски опит и си дадох сметка какво желая да дам и какво мога да взема от един подобен формат. Решен да покажа на родителите си, че има смисъл в моята фантазия, се записах за " Екс Фактор ". Най-голямата ми победа там беше, че накарах татко ми да плаче на всеки концерт и да се гордее с мен!

- Ваш наставник във формата беше Станислава Армутлиева-Саня. Поддържате ли връзка и има ли съвет, който ви е дала и помните до през днешния ден?

- Чуваме се рядко, само че тази година се срещнахме на фестивала ФАРА. През цялото време ме надъхваше да не спирам да създавам. Тогава и се съветвах с нея за новата ми ария, дали в този момент е подобаващото време да я пусна. Тя беше индивидът, който ме нахъса, че в този момент е точният миг. А най-важният съвет, който даваше на всички по време на " Екс Фактор ", беше да си останем хора, въпреки и славата, която ще придобием.

- На какъв брой години дебютирахте пред аудитория и с коя ария?

- Бях в първи клас, когато излязох за пръв път на сцена. Беше на тържеството на буквите и изпях една национална ария. Най-сладкото беше, че толкоз се притеснявах да не се изложа, а най-после се оказа, че хората доста ме харесаха. Тогава и превъзмогнах страха си.

- Не е загадка и любовта ви към киното. Ако се наложи да избирате сред актьорската специалност и музикалната кариера, на какво ще се спрете?

- Това е доста сложен въпрос. След " Екс Фактор " приключих и актьорско майсторство при Михаил Билалов. От него съумях да науча доста неща. Ако един ден ме поканят да се фотографирам в сериал, може би бих спрял за малко с музиката, тъй като най-вероятно няма да имам задоволително време, само че тя постоянно ще остане в сърцето ми! Фен съм на Александър Сано и бих се радвал един ден да имам опцията да си партнирам с него в някой сериал. Една от фантазиите ми беше да фотографирам и филм с починалата Лорина Камбурова, която за жалост загубихме. С нея си партнирахме в сериала " Връзки " и настрана дружно с нея снимахме първия ми музикален клип на песента " Двойна доза ". Тя беше доста добър човек и необикновен гений!

 Лорина Камбурова

Лорина Камбурова

- Както знаете, Ицо Хазарта влезе в Народното събрание. Познавате ли се и бихте ли тръгнали по неговите стъпки?

- Не го познавам персонално, само че нямам доверие, че самият той е предполагал, че един ден ще влезе в политиката. Според мен е направил своя избор, тъй като може би му е писнало да гледа в профил и е решил да направи някаква смяна. Лично аз виждам да се възпирам от всевъзможни политически пристрастености, само че не желая и да се заричам, че няма да го направя, тъй като не се знае по какъв начин ще се завърти животът.

- Последните 2 години са сложни за всички, само че сякаш хората на изкуството са измежду най-пострадалите. На вас отрази ли ви се пандемията от COVID-19 по някакъв метод?

- Пандемията ми се отрази отрезвяващо. Погледнах живота си от по-различна позиция и си дадох сметка, че не би трябвало да изгубвам нито ден повече, тъй като имам какво да реализира. Дори предходната година преди рождения ми ден попаднах на една стихосбирка на Никола Вапцаров " Моторни песни " и се замислих, че всички познаваме творчеството на този талантлив стихотворец, само че в действителност може това да са били в действителност песни, които никой не знае по какъв начин биха звучали. Това ме стимулира още повече да не преставам да създавам. Времето е прекомерно скъпо и не би трябвало да губим и момент от него!

- Подготвяте ли ново парче, в случай че да, бихте ли ни подшушнали нещо за него?

- Подготвил съм цели 8 части. Това, което мога да споделя, е, че огромна част от тях са любовни балади, които ще са по-лирични и по-мелодични.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР