В ежедневието си се случва да видим двойки, при които

...
В ежедневието си се случва да видим двойки, при които
Коментари Харесай

Пет причини мъжете да си падат по млади жени

В всекидневието си се случва да забележим двойки, при които дамата е доста по-млада от мъжа. С 10 или даже двадесет години. Какво кара представителите на мощния пол да предпочетат девойките пред зрелите дами?

1. Тръпката

Младите девойки са цялостни с сила, възторг и хрумвания. Те са в разцвета на силите си. Красиви и съблазнителни, те са апетитна хапка за всеки господин. Съответно и един романс с тях е извънредно трогателен за зрял мъж, който има монотонен и отегчителен живот.

2. Мимолетно въодушевление

Понякога се случва мъжете да потърсят компанията на доста по-млада дама поради мимолетно въодушевление. Не те плануван да имат сериозна връзка с нея и да градят семейство. Искат просто да задоволят половия си нагон.

3. Възхищението

Всеки мъж обича да се усеща мечтан, скъп и важен. В очите на по-младо момиче той може да е истински воин, защото има повече опит и е по-стабилен. Младата жена ще се възхищава на познанията и уменията му, а това ще гали егото на мъжа.

4. Разнообразието

Зрелите дамите са улегнали и прекомерно заети с куп ежедневни задания. Докато младите имат повече свободно време, разполагат с повече обществени контакти и са по-щури. Начинът им на живот е напълно друг и допуска повече многообразие и завършения. За някои мъже това може да е доста привлекателно.

5. Подхранването на егото

Има мачовци, които биха преластили по-млада жена, с цел да подхранят егото си. Те ще са горди с достижението си и на драго сърце ще демонстрират своята млада възлюбена пред приятелите си.

6. По-малко условия

Обикновено зрелите дами към този момент добре знаят какво желаят и не биха си губили времето с мъж, който не може да отговори на техните условия (повярвайте, че с годините те стават много). Докато младите и неопитни девойки влизат във връзка, водени от благосклонности и нямат прекомерно съществени проекти за бъдещето. Следователно и мъж, който не се усеща подготвен за семейство и съществено обвързване, би предпочел компанията на жена, която не е прекомерно взискателна и безкомпромисна.

7. Невинност

Някои мъже се усещат привлечени от по-млади дами, защото те излъчват непорочност и чупливост. Такива господа обичат да се изявяват като покровители и герои.

8. Липсата на цялостен надзор

С възрастта дамите стават ревностни и обичат да управляват мъжете си. Следят деликатно дейностите им и ги поправят. Обичат всичко да се случва съгласно техните разбирания. Това обаче може да не се понрави на мощния пол. Не всички мъже търпят сходно завладяващо държание. Някои просто избират да прекратят връзка с прекомерно контролираща жена и да потърсят компанията на младо момиче, което ще им дава повече независимост и няма да ги поучава във всяко едно отношение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР