В ефира на по NOVA NEWS тя съобщи две добри

...
В ефира на по NOVA NEWS тя съобщи две добри
Коментари Харесай

Мика Зайкова за евентуалното удължаването на бюджета: „Ела зло, че без тебе - по-зло”

В ефира на по NOVA NEWS тя заяви две положителни вести.

 

Едната е, че се подвига таванът на дълга в Съединени американски щати.

 

„ Това е чудесна вест, тъй като това е международна стопанска система. Светът е децентрализиран. Нашата опозиция на демократичния свят би била по-слаба. Това е чудесна вест за международната стопанска система ”, изясни доайенът на 45-ото и на 46-ото Народно заседание.  

 

„ Втората добра вест е, че най-сетне някой се сети, че в тази страна идва 10 юни и някой би трябвало да внесе бюджета. По този метод най-малко се подсигуряват настоящите разноски на това равнище, на което са в този момент ”, сподели тя. За възможното удължение на рамката на бюджет 2022, който работи до момента, Зайкова разяснява: „ Ела зло, че без тебе - по-зло ”.

 

Очаквам спад на цените, на плодовете и зеленчуците, на дребно. Сезонността също ще способства за това. Единствената интервенция на страната би трябвало да бъде в съблюдаването какъв брой търговците по веригата съблюдават нормите. Сезонността на плодовете е естествена, ценовата политика е съобразена с тези фактори – доколко търсенето на даден артикул ще спадне. Това съобщи от своя страна икономистът Преслав Райков.

 

Не е резонно да се одобри нов бюджет от 10 юни. Това значи, че в границите на 10 дни би трябвало да се случи нещо, безапелационен бе Райков. Според него е нужно да се образува политическо ядро, което да сътвори политики и да мисли за идващия отоплителен сезон.

 

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР