В ефира на Пловдивска обществена телевизия, кандидатът за кмет от

...
В ефира на Пловдивска обществена телевизия, кандидатът за кмет от
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: Ние от "Възраждане" сме тези, които даваме гласност и се противопоставяме на неправдите

В ефира на " Пловдивска социална телевизия, претендентът за кмет от " Възраждане " отбрани позицията, че всички премеждия на пловдивчани са разследване на всеобщата безнаказаност, която царува при сегашното ръководство на Общината и локалната власт и непрекъснатото прекачване на топката сред институциите.

" Ние сме стимулирани да покажем, че в българската политика може да има хора, които да си съблюдават обещанията и да застават зад тях. Нашият екип е от млади, енергични и почтени хора, които са влезнали в политиката, точно с цел да преустановят този циничен цикъл на ръководство, предначертан от предходните ръководещи. Всички виждаме какво вършат ръководещите от ГЕРБ - стартират доста поправки по едно и също време, които и те, самите са наясно, че няма по какъв начин да завършат по едно и също време и в период. Като разследване на това, целият град наподобява на строителна площадка и е трансфорат в съвременен лабиринт, който затруднява напредването на жителите и гостите на града.

Пловдив е безусловно потопен в транспортен безпорядък, всички го виждаме, в нашата стратегия има решения на всички проблеми, свързани с пътната инфраструктура и възстановяване на транспортната услуга за пловдивчани. Например - консолидиране на прилежащите общини - Марица и Родопи в транспортната скица на Пловдив, което доста ще облекчи трафика, а и околните села са, в действителност, квартали на града.

Многоетажните паркинги също са нещо, за което към този момент е извънредно време да стартира да се работи, като те би трябвало да са на цена, която е атрактивна и налична за жителите, с цел да може по този метод да се способства за оправянето с неналичието на паркоместа и несъразмерния трафик ", съобщи в ефира на " Пловдивска социална телевизия ", претендентът за кмет от " Възраждане ", Ангел Георгиев.

" Възраждане " е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР