В ефира на държавния телевизионен канал Venezolana de Televisión се

...
В ефира на държавния телевизионен канал Venezolana de Televisión се
Коментари Харесай

Превърнаха държавен глава в анимационен герой

В ефира на държавния ефирен канал Venezolana de Televisión се появи нов анимационен филм, чиито основен воин е копие на президената на страната Николас Мадуро, оповестява вестник El Periodico. Той пази страната и венецуелците от скрит план на злодеи, прототипи на които са някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и венецуелските политици Хулио Борхес и Хенри Рамос Алап.

" Ще се оправя с неприятните момчета “, дава обещание основният воин на новия филм, който беше излъчен по държавната телевизия Venezolana de Televisión (VTV) като " ранен коледен подарък “ за феновете, означават от редакцията.

Героят на Мадуро не е елементарен венецуелец: под ритмите на салса той " разрязва “ небето в стеснен костюм и покривало. Има " желязна “ лява ръка, която му оказва помощ в битката със злодеи, мускулест е и " несломим “, настояват основателите му.

Основният изверг в карикатурата е някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, а негови съучастници са венецуелските политици Хулио Борхес и Хенри Рамос Алап, за които се счита, че имат връзки във Вашингтон. Борхес и Рамос Алап, изобразени като пилета, споделят на Тръмп, че са пробвали всичко, с цел да смъкват " елементарния водач на рейс “: " клопки, неистини, измами, подправени компании “ и даже помощ от Организацията на американските страни.

Тогава основният изверг в Белия дом взема решение да предизвика спиране на тока в страната, което, както отбелязва вестникът, е отпратка към събитията от 2020 година в латиноамериканската страна. Правителството на Венецуела изясни спирането на тока като скрит план против Мадуро. Злодеят изпраща дрон във Венецуела, който прекъсва електричеството: осветлението в къщите угасва и даже интервенциите в лечебните заведения стопират.

Когато злодеите към този момент са уверени в триумфа си, се появява супергероят в червено-син костюм и покривало. Той събира поддръжниците си, с цел да решат " демократично “ по какъв начин да се оправят със опасността.

Както отбелязва El Periodico, това не е първият път, когато държавното управление на Венецуела употребяват сходни подходи в опит да разшири въздействието си. Експертите обаче се чудят за кого е предопределен този филм: " За почитател на комиксите на Marvel или DC над 40 години? За 17-годишен, чийто живот се върти към TikTok и игра на видео игри? За междинната класа, която се бори да не почине във Венецуела? Или за евентуални нови гласоподаватели в Whatsapp? “ Според изданието анимационният филм е " отвън подтекста и времето “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР