В едно пътуване, обхващащо 50 книги, стотици идеи и повече

...
В едно пътуване, обхващащо 50 книги, стотици идеи и повече
Коментари Харесай

50 класици на психологията

В едно пътешестване, обхващащо 50 книги, стотици хрумвания и повече от столетие, „ 50 класици на логиката на психиката “ хвърля взор към някои от най-интригуващите въпроси, свързани с нещата, които ни стимулират, които ни карат да действаме или да се усещаме по избран метод, по какъв начин работят мозъците ни, по какъв начин сътворяваме чувството за самите себе си. По-дълбоките знания в тези области водят до самопознание, по-добро схващане на човешката природа, по-добри взаимоотношения, по-добра успеваемост.
„ 50 класици на логиката на психиката “ преглежда писания на емблематични фигури, като Фройд, Адлер, Юнг, Скинър, Джеймс, Пиаже, Павлов,и хвърля светлина върху работата на модерни мислители, като Селигман, Канеман, Дуек и Гилбърт. Предлага коментар за всяка книга, разкрива основните моменти и дава визия за средата, в която покълват концепциите, които влияят върху хората, както и за придвижванията, зародили към тях.
 Викингите идват! Викингите идват!
Издателство „ Дамян Яков “ има удоволствието да показа на Вашето внимание „ Викингите идват! “от известния към този момент...
Фокусът е върху „ логика на психиката за не-психолози “ – книги, които всеки би могъл да прочете и да употребява за личното си просвещение. Наред с психолозите, описът също по този начин включва заглавия на невролози, психиатри, биолози и специалисти по връзка, само че също по този начин публицисти, един докер, един експерт в региона на насилието и един романист. Тъй като тайните на човешкото държание са прекомерно значими, с цел да бъдат дефинирани единствено от една дисциплинираност или позиция, тази еклектична сбирка от гласове става наложителна.
„ 50 класици на логиката на психиката “ цели да показа общите хрумвания за това, за какво хората мислят и работят по този начин, както мислят и работят.
Преводът от британски език е на Владимир Германов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР