В една връзка най-лошото чувство, което можете да изпитате, е

...
В една връзка най-лошото чувство, което можете да изпитате, е
Коментари Харесай

7 знака, че жената до вас е умела манипулаторка

В една връзка най-лошото възприятие, което можете да изпитате, е да бъдете манипулирани. Истинска болежка е да се чувствате глупави, манипулирани и прочувствено употребявани в една връзка. За да не изпаднете в обстановка, в която връзката ви няма необикновен смисъл и манипулирането е единственият метод тази връзка да работи, по-добре е да се освободите или най-малко да идентифицирате признаците на манипулатора.

1.            Емоционален изблик

Жените са чувствителни и постоянно стават прочувствени. Това е техният метод на изложение и те не се отклоняват от него. Един от значимите признаци на манипулативна жена обаче е, че тя изключително прочувствена тъкмо по време на спор, когато мисли, че губи. Този спор може да получи противен поврат.

2.            Сладко говореща

Някои дами ще стартират да приказват Сладко и в последна сметка ще ви манипулират, с цел да постигнеизгода. Те ще употребяват страстите ви тънко по метода, по който желаят, и ще ви накарат да вършиме неща, които може да не желаете. Те манипулират толкоз мъдро, че ще си помислите, че по този начин сте желали нещата през цялото време.

3.            Отричане

Манипулативна жена е доста добра в отричането. Когато се изправите против тяхното манипулативното държание, те напряко ще го отхвърлят и ще стартират да го отхвърлят. Те ще стартират да играят с страстите.

4.            Добри в лъжата

Жените манипулатори са извънредно положителни в лъжата. Те ще лъжат без никакъв позор за всичко и за всички. Те даже няма да помислят, преди да излъжат. Те просто желаят да свършат нещата по техния метод и за това ще създадат всичко.

5.            Мили са

Това е една от най-честите черти на манипулативната жена. Манипулативна жена ще бъде извънредно блага с вас, тя желае да извършите нещо за нея. Тя ще употребяват своя сексапил и харизма, с цел да ви накара да вършиме неща вместо тях. Но  щом работата бъде свършена, те ще се върнат към първичното си аз.

6.            Без финансова поддръжка

Важно е и двамата сътрудници да влагат еднообразно пари в една връзка. Но няма щета да поискате финансова поддръжка от колегата си. Манипулативната жена обаче в никакъв случай не би ви подкрепила финансово, тъй като знае, че това не е постоянна връзка за нея и просто ви постанова манипулативното си държание.

7.            Игра на жертва

Най -важният симптом на манипулативната жена е, че тя постоянно се прави на жертвата. Човек не може да бъде жертва когато и да е. Ще има моменти, когато и тя може да бърка. В тези моменти тя ще играе ролята на жертвата, с цел да се измъкне от виновността и да ви накара да се чувствате отговорен от себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР